Σοφία Μουτίδου: «Είμαι χρόνια σε αγωγή, παίρνω αντικαταθληπτικά»
Η ηθοποιός εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές με την υγεία της.
Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία 11 χρόνια, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay s Time».
Η πρώτη επαφή της ηθοποιού με την ψυχοθεραπεία ήρθε όταν άρχισε να νιώθει μια δυσφορία για τον γάμο της, ενώ η σχέση με τον σύζυγό της ήταν πολύ καλή. Η δεύτερη επαφή με την ψυχοθεραπεία ήρθε με τον θάνατο του συζύγου της κι εκ τότε δεν έχει διακοπεί. Ακόμη, η Σοφία Μουτίδου μίλησε και για τον λόγο που έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να κάνει διατροφή.
Οι δυσκολίες στη ζωή της
«Πένθη, γάμοι, γεννήσεις, δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου… Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθληπτικά, Το έχω δηλώσει, έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες, Ταυτόχρονα όμως δε σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη, αλλά για να πονάω λιγότερο… » είπε η Σοφία Μουτίδου.
- Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Μπενίτεθ στους παίκτες μετά την Τούμπα
- Αυτό είναι το πρόγραμμα της ΑΕΚ στη φάση των «16» του Basketball Champions League
- Η AstraZeneca Ελλάδας Πρωταγωνιστής Βιώσιμης Ανάπτυξης
- Η Allianz φέρνει την έννοια της ασφάλισης στη ζωή των παιδιών στο «Chocolate & Ice Cream Experience”
- Κικίλιας: Προς υλοποίηση έργα 26 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση λιμενικών υποδομών – «Έμπρακτη ενίσχυση ασφάλειας»
- «Βρέθηκε», έπειτα από δεκαετίες αναζήτησης, η βιολογική πυξίδα των πτηνών




