Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η «πιο καυτή οπαδός του Μουντιάλ» χώρισε, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Euro και... δίνει ραντεβού στην Ελλάδα

Η «πιο καυτή οπαδός του Μουντιάλ» χώρισε, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Euro και… δίνει ραντεβού στην Ελλάδα

Η «πιο καυτή οπαδός του Μουντιάλ» έδωσε συνέντευξη στη Bild, προαναγγέλλοντας την παρουσία της στη Γερμανία, αλλά και την παρουσία της στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι

Έχει κερδίσει -και δίκαια- τον τίτλο της πιο σέξι οπαδού στον κόσμο. Μια βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram θα σας πείσει για αυτό.

Ο λόγος για την Ιβάνα Κνολ, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή ως την «πιο καυτή οπαδός του Μουντιάλ», παρατσούκλι που κουβαλά από το 2022 και τα γήπεδα του Κατάρ όπου είχε προσελκύσει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, πάντα στα χρώματα της Κροατίας!

Πλέον, το μοντέλο από την Κροατία ετοιμάζει να διεκδικήσει τον τίτλο της «πιο καυτής οπαδού του Euro» και ετοιμάζει τις βαλίτσες της και για τη Γερμανία!

Μάλιστα, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στη Bild, όπου μάλιστα αποκάλυψε και το ότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει εκεί.

«Θα είμαι σε όλα τα παιχνίδια της Κροατίας στο Euro»

«Γεννήθηκα στη Φρανκφούρτη και εκεί μέναμε μέχρι τα 8 μου όταν και επιστρέψαμε στην Κροατία» είπε η Κνολ στο γερμανικό μέσο ενημερώνοντας τους απανταχού θαυμαστές της για το πρόγραμμα της στο Euro 2024: «Θα έρθω στο Βερολίνο στις 10 Ιουνίου. Η Κροατία θα παίξει εκεί με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα είμαι στο Αμβούργο για το παιχνίδι με την Αλβανία. Και στις 24 Ιουνίου θα είμαι στη Λειψία για τον αγώνα με την Ιταλία. Θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Κροατίας και ελπίζω να μείνω στη Γερμανία μέχρι τον τελικό».

Παρόλο που δεν έχει σχέση με τους επερχόμενους αγώνες του Euro, η 26χρονη πρώην Μις Κροατία ενημέρωσε επίσης ότι «πλέον δεν είμαι σε σχέση… Μετά από 10 χρόνια χώρισα με τον σύντροφο μου», ενώ όταν δεν έχει αγώνα η Κροατία θα ήθελε να παίξει μουσική σε κάποιο κλαμπ καθώς όπως δήλωσε είναι και dj, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι θα παίξει το καλοκαίρι και στην Ελλάδα (όπου βρέθηκε πέρσι για διακοπές στη Μύκονο).

«Θα παίξω το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

«Είμαι DJ της techno και θα ήθελα πολύ να παίξω κάπου. Κατά προτίμηση στο Βερολίνο, το οποίο είναι η Μέκκα της techno. Διαφορετικά θα κάνω συναυλίες για τους χορηγούς μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα κάνω παγκόσμια περιοδεία ως DJ, παίζοντας μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, το Μαρόκο, το Μαυροβούνιο και την Κροατία. Μετά από αυτό, θα επιστρέψω αεροπορικώς στο Μαϊάμι όπου ζω εδώ και δύο χρόνια».

Όσον αφορά τις εμφανίσεις της στη Γερμανία ακόμη δεν έχει καταλήξει στο τι θα… φορέσει. «Μάλλον θα έχω… αυθόρμητες ιδέες και στη συνέχεια, είτε θα έχω κάτι γρήγορα ραμμένο στα μέτρα μου ή θα κολλήσω την κροατική σημαία σε ρούχα που μου αρέσουν όπως έκανα και στο Κατάρ».

«Δεν θα κάνω Only Fans»

Τέλος η Κνολ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι δεν προτίθεται να ανοίξει προφίλ στο Only Fans.

«Μετά το Κατάρ πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με πείσουν να γίνω μέλος του OnlyFans, αλλά αυτό δεν είναι για μένα, δεν έχω μεγαλώσει έτσι. Τώρα, πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δέχομαι ξανά πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνήματα, αλλά πάντα λέω όχι. Ακόμη και στην κροατική έκδοση του Playboy που έδωσα μια συνέντευξη, δεν τέθηκε θέμα για να κάνω γυμνή φωτογράφιση».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024