Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η επιθυμία της οικογένειας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου στο τελευταίο αντίο
Ποια είναι η έκκληση της οικογένειας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή στα 91 της χρόνια.
Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου την Τετάρτη, με την οικογένειά της να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο αντί στεφάνων να ενισχυθούν το Σπίτι του Ηθοποιού και το ΤΑΣΕΗ.
Η μεγάλη κωμικός άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και το θέατρο, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές που είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία.
Η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια απείχε από τα φώτα της δημοσιότηας, ενώ τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Τόσο η Άννα Φόνσου η οποία της είχε μιλήσει έναν μήνα πριν φύγει από τη ζωή, όσο και ο Γιάννης Βογιατζής αγνοούσαν ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που τελικά την οδήγησαν στον θάνατο.
Οι στενότεροι συγγενείς της, οι ανιψιές της, οι οποίες βρίσκονταν στο πλάι της μέχρι την τελευταία της πνοή, έχουν αναλάβει τα διαδικαστικά για το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό.
«Το Δεσποινάκι μας πάντα βοηθούσε όσους μπορούσε»
Ως τα μοναδικά μέλη της οικογένειας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, οι ανιψιές της αποφάσισαν και κάτι ακόμα, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Tην Τετάρτη στην μια το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο Αθήνας θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας Δέσποινα με την χρυσή καρδιά… Οι αγαπημένες της ανιψιές προτείνουν αντί στεφάνων να ενισχυθούν Το Σπίτι του Ηθοποιού και το ΤΑΣΕΗ… Το Δεσποινάκι μας πάντα βοηθούσε όσους μπορούσε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου