Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο στα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης βάζει ο δήμος, λόγω ηχορύπανσης. Σύμφωνα με το thestival, σε αυτό το κέντρο πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της η πασίγνωστη ερμηνεύτρια, Πάολα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής , ενώ τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έγιναν συστάσεις και συλλήψεις που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο από την αστυνομία. Για το θέμα είναι ενημερωμένη και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.
Η αναφορά Αγγελούδη σε ανύποπτο χρόνο
Αιχμή, όμως, για το θέμα είχε αφήσει τις προηγούμενες μέρες και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σε νέο χώρο πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται και το συγκεκριμένο κέντρο.
Χθες ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών, Παντελής Καζαντζίδης έλαβε την απόφαση για σφράγιση του καταστήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη για “λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση”. Η σφράγιση του καταστήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου.