O Bασίλης Σπανούλης μετά από μία πετυχημένη διετία στον πάγκο του Περιστερίου, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων με τα τελευταία δημοσιεύματα να εμπλέκουν το όνομα του ομοσπονδιακού μας προπονητή με ομάδα της Euroleague.
Για τον 42χρονο τεχνικό έκανε ειδική αναφορά το Sportando εξηγώντας ότι αποτελεί υποψήφιο για τον πάγκο της Μπασκόνια. Όπως είναι γνωστό οι Βάσκοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά και την πρόσφατη αποτυχία να βρεθεί η ομάδα στα play-offs της ACB.
Βέβαια, η Μπασκόνια δεν έχει καταλήξει ακόμα εάν ο Kill-Bill θα είναι ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή, αφού στην λίστα των Βάσκων βρίσκονται, επίσης, οι Λούκα Μπάνκι και Γιάκα Λάκοβιτς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.