Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 3-0 στη σειρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος, φεύγοντας με το «διπλό» (95-92) από το Παλάου Μπλαουγκράνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φακούντο Καμπάσο. Μάλαγα ή Μούρθια ο αντίπαλος στη σειρά των τελικών για τη Βασίλισσα
Ο Καμπάσο ήταν εκπληκτικός μετρώντας 21 πόντους και 6 ασίστ, με κρίσιμα καλάθια πριν το φινάλε, ενώ για την «Μπάρτσα» ξεχώρισε ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 27 πόντους.
Μούσα με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, αλλά και 4 λάθη, Ταβάρες με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και Γιαμπουσέλε με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ήταν επίσης σε καλό βράδυ για την ομάδα τους Τσους Ματέο.
— Basket en Movistar Plus+ (@MovistarBasket) June 2, 2024
Για την Μπαρτσελόνα, ο Τζαμπάρι Πάρκερ, μέτρησε 27 πόντους (7/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 1/1 βολή) και 6 ριμπάουντ. Ενώ ο Γουίλι Ενρναγκόμεθ (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), ο Τόμας Σατοράνσκι (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 λάθη) και ο Νίκολας Λαπροβίτολα (7 πόντοι, 9 ασίστ) προσπάθησαν να «σώσουν» την παρτίδα για τους μπλαουγκράνα αλλά δεν τα κατάφεραν.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»