Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Μας σόκαρε το ποσοστό της Ρεάλ στα σουτ»

Μπαρτζώκας: «Μας σόκαρε το ποσοστό της Ρεάλ στα σουτ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, για τις λεπτομέρειες που έφεραν την ήττα από την Ρεάλ στον ημιτελικό του Final Four.

Ο Ολυμπιακός καλείται να κοιτάξει μπροστά και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή του παρουσία στην κορυφαία τετράδα της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας αύριο τη Φενέρ (16:00) στον μικρό τελικό της Euroleague.

Στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης των «ερυθρόλευκων» στην «Uber Arena», ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τις λεπτομέρειες που έφεραν τον αποκλεισμό, με τον Έλληνα τεχνικό να στέκεται στην κακή πνευματική προσέγγιση των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:
«Θέλει πάρα πολύ μελέτη και προσέγγιση και πάρα πολύ συζήτηση, γιατί δεν εκτελέσαμε το πλάνο στην αρχή. Μας σόκαρε το μεγάλο ποσοστό της Ρεάλ στα σουτ, αλλά έπρεπε με κάποιον τρόπο να τα μαρκάρουμε καλύτερα.

Πνευματικά δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη πνευματική προσέγγιση και φάνηκε αυτό γιατί από τους 25 πόντους πήγαμε το παιχνίδι στους οκτώ και είχαμε την ευκαιρία να πάμε και πιο κοντά. Προφανώς, αν ξεκινάγαμε έτσι, θα είχαμε διαφορετική τύχη στο παιχνίδι, μην ξεχνώντας φυσικά ότι η Ρεάλ ήταν πάρα πολύ δυνατή και χθες σε πολύ καλό μομέντουμ.
Ούτε εμείς, ούτε η Ρεάλ έπαιξε παιχνίδι post, με πλάτη. Στην ουσία η Ρεάλ μας χτύπησε πάρα πολύ στο τρανζίσιον και σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Είχε σχέση με το πώς επιτεθήκαμε εμείς και τι ευκαιρίες τους δώσαμε να ανοίξουν το παιχνίδι που ήταν και ο βασικός μας στόχος να μη γίνει».

inSports

Η Αγγλία νίκησε αλλά… απογοήτευσε

Η Αγγλία απογοήτευσε με την εικόνα της και προβλημάτισε τους οπαδούς της ενόψει της συνέχειας του Euro

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024