Σεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που χαρακτηρίζεται ασθενής, καταγράφτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου ανοιχτά της Νισύρου.
Συγκεκριμένα η σεισμική δόνηση σημειώθηκε περίπου 17 χιλιόμετρα νότια της ή 346 χιλιόμετρα ανατολικά – νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας, σύμφωνα με δεδομένα που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».