Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ισχύει με τα 600 μπλε εισιτήρια που πήραν οπαδοί του Ολυμπιακού

Τι ισχύει με τα 600 μπλε εισιτήρια που πήραν οπαδοί του Ολυμπιακού

Η ενημέρωση της αστυνομίας για τα 600 μπλε εισιτήρια που πήραν φίλαθλοι του Ολυμπιακού για τον τελικό του UEFA Conference League στην OPAP Arena.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα στην OPAP Arena (22:00), η UEFA ακύρωσε μπλε εισιτήρια που είχαν καταλήξει σε ελληνικά χέρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  περίπου 600 μπλε εισιτήρια που προμηθεύτηκαν μέσω Ιταλών φιλάθλων, με αντικανονικό τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Εξασφαλίστηκε χώρος για 300 οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ τα άλλα εισιτήρια θα ακυρωθούν.

Η Αστυνομία ενημέρωσε πως κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατάφεραν και προμηθεύτηκαν με αντικανονικό τρόπο 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένο την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024