Τα μηνύματα Χασάν και Μέγερι, ενόψει του μεγάλου τελικού (vids)
Αχμέτ Χασάν και Μπάλας Μέγερι, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα ενόψει του τελικού του Conference League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, μέσα από τα social media της ΠΑΕ.
Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι κοντράρονται» με τη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League (22:00) στην «Opap Arena» .
Οι Αχμέτ Χασάν και Μπάλας Μέγερι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα ενόψει του μεγάλου τελικού, μέσα από τα επίσημα social media της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Μάλιστα, ο Αιγύπτιος πρώην επιθετικός των Πειραιωτών, τόνισε πως βρίσκεται στην Αθήνα, για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού. Από την άλλη ο Ούγγρος κίπερ στάθηκε στην σπουδαιότητα του αποψινού ματς και δήλωσε πως όλοι θα είναι δίπλα στην ομάδα, τόσο αυτοί που θα είναι στο γήπεδο, όσο και όσοι δεν βρεθούν εκεί.
Δείτε το μήνυμα του Χασάν:
🔴⚪️ Hassan’s message for the #UECLfinal! 🇪🇬 #Olympiacos #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/HMUMjazDlF
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 29, 2024
Και του Μέγερι:
One of us, always! 🔴⚪️ @megyo42#Olympiacos #WeKeepOnDreaming #UECLfinal pic.twitter.com/RgFogCSjFU
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 29, 2024
- Μπενίτεθ: «Όταν κερδίζεις η ατμόσφαιρα γίνεται καλύτερη» – Τι είπε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό
- Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη άνδρας για επίθεση με μαχαίρι – Στο νοσοκομείο το θύμα
- Seven More Post Offices Close Across Greece
- «Καρφιά» Καραμανλή: Όσο η αγροτική πολιτική εξαντλείται σε εξαγγελίες αποσπασματικών μέτρων η κρίση θα ανακυκλώνεται
- Μύκονος Betsson: Ανακοίνωσε τον Μοχάβι Κινγκ
- Η Νύφη! – Mια ταινία Φρανκενστάιν αλά Μπόνι και Κλάιντ που ισοδυναμεί με καθαρή τρέλα

