Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ τόνισε πως η κίνηση αυτή έγινε καθαρά για λόγους ασφαλείας, ενώ οι κάτοχοι ενημερώθηκαν έγκαιρα να μην πλησιάσουν το γήπεδο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.
«Οι κάτοχοι των εισιτηρίων έχουν ενημερωθεί και τους ζητήθηκε να μην προσέλθουν στο γήπεδο καθώς δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτό», ανέφερε η ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Αποφασίστηκε να ακυρωθεί ένας συνολικός αριθμός 265 εισιτηρίων που αντιστοιχούν σε θέσεις που βρίσκονται στο χώρο που καταλαμβάνουν οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα. Η απόφαση αυτή ελήφθη για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του τελικού του UEFA Europa Conference League και η ασφάλεια όλων των θεατών. Οι κάτοχοι εισιτηρίων έχουν ενημερωθεί για την απόφαση αυτή και τους ζητήθηκε να μην προσέλθουν στο γήπεδο καθώς δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτό».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.