Δίπλα στον αγαπημένο του Ολυμπιακό για μία ακόμα φορά ο Γιώργος Μπόγρης.
Ο πρώην μπασκετμπολίστας των ερυθρόλευκων θα βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα στον μεγάλο τελικό του Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα (22:00).
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Για 11η αγωνιστική η ΑΕΛ έμεινε μακριά από το τρίποντο και δεν εκμεταλλεύθηκε επαρκώς την ήττα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία