Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το μεγάλο λάθος της Μέγκαν Μαρκλ και η απομόνωση από τη βασιλική οικογένεια

Το μεγάλο λάθος της Μέγκαν Μαρκλ και η απομόνωση από τη βασιλική οικογένεια

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πληρώνουν με την απομόνωσή τους τα λάθη τους με τη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έκαναν ένα ιδιαίτερα κρίσιμο λάθος που οδήγησε στην απομόνωσή τους από τη βασιλική οικογένεια σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn υποστηρίζει πως αν το ζευγάρι είχε επιδείξει «συγκράτηση» κατά την εκρηκτική συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τότε μπορεί να μην είχαν αποκοπεί από τη βασιλική οικογένεια.

Ήταν στις αρχές του 2021 που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάθισαν με τον θρύλο της αμερικανικής τηλεόρασης Όπρα Γουίνφρεϊ μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στη διάρκεια της δίωρης συνέντευξης, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε λόγο για έλλειψη υποστήριξης ενώ εργαζόταν ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και υποστήριξε πως είχαν γίνει συζητήσεις για το χρώμα του δέρματος του τότε αγέννητου γιου τους.

Τι έπρεπε να κάνουν αλλιώς Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

«Όλοι παρατήρησαν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον και γενικά η βασιλική οικογένεια ήταν αρκετά συγκρατημένοι σε ό,τι αφορούσε τη συνέντευξη στην Όπρα. Θα ήταν πολύ καλύτερα -και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούν να το δουν τώρα- αν είχαν συγκρατηθεί παρόμοια» επισημαίνει ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn στη Mirror.

«Θα μπορούσαν να είχαν πει στην Όπρα ‘ξέρουμε ότι δεν ήταν εύκολο για κανέναν και γνωρίζουμε ότι η βασιλική οικογένεια έχεις τις παραδόσεις της, αλλά θα μπορούσαν να ήταν πιο ευέλικτοι και φιλόξενοι για τη Μέγκαν’. Αν το είχαν προσεγγίσει έτσι, όλοι, συμπεριλαμβανομένης της βασιλικής οικογένειας, θα ήταν πολύ λιγότερο πιθανό να αποκόψουν το ζευγάρι εντελώς» υπογραμμίζει.

inSports

«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024