Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 10-7: Έκανε το 3-0 και κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-7: Έκανε το 3-0 και κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-7 στον τρίτο τελικό της Α1 Πόλο Γυναικών και κατέκτησε το 15ο του πρωτάθλημα με συνολικό σκορ 3-0 στους τελικούς.

Την παντοκρατορία που έχει δημιουργήσει στην Α1 πόλο γυναικών επέκτεινε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0 στη σειρά των τελικών επί της Βουλιαγμένης και διατήρησαν για ακόμα μια χρονιά τα εγχώρια σκήπτρα.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν τα 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα και ταυτόχρονα τα 15 στην ιστορία του απόλυτα πετυχημένου τμήματός του Ολυμπιακού.

Η Βουλιαγμένη μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα την επίθεση του Ολυμπιακού και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι στο δεύτερο οκτάλεπτο και με δύο γκολ των Βάσω Πλευρίτου και Σιούτη μείωσε τη διαφορά στο γκολ από την Βουλιαγμένη. Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν και το πιο καθοριστικό για το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, καθώς πήρε κεφάλι και προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα με 5-4.

Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 5-5 όμως οι ερυθρόλευκες ξαναπήραν το προβάδισμα και μπήκαν στο τελευταίο οκτάλεπτο στη θέση του οδηγού με 7-5. Έτσι ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα του μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και με το τελικό 10-7 κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-1, 3-2

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ., Σάντα 1, Πλευρίτου Β. 3, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Κρασσά, Σλίκινγκ, Πάτρα Μ., Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Λαγού, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη

inSports

Νέος προπονητής της Εθνικής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024