Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Bridgerton: Γιατί η 3η σεζόν γράφει ιστορία ως η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών

Bridgerton: Γιατί η 3η σεζόν γράφει ιστορία ως η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών

Κι όμως η τρίτη σεζόν του Bridgerton ξεπέρασε σε νούμερα το «Dahmer» και το «Wednesday»!

Tα πρώτα επεισόδια από την 3η σεζόν του Bridgerton έχουν κυκλοφορήσει, ενώ στις 13 Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα επεισόδια που θα ολοκληρώσουν την season 3. Στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως η σειρά με το ερωτικό δράμα του παλατιού έγινε η πιο επιτυχημένη με βάση τα νούμερα τηλεθέασης στην πλατφόρμα streaming.

Η τελευταία σεζόν θα μπορούσε να αποτελέσει μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του Netflix όλων των εποχών, ξεπερνώντας μέχρι το Dahmer και το Wednesday.

Όσα πρέπει να ξέρεις για την 3η σεζόν

Επίκεντρο της φετινής σεζόν είναι τα “μπερδέματα” στη σχέση μεταξύ του Colin Bridgerton και της γειτόνισσας του Penelope Featherington. Η νέα σεζόν έχει επιστρέψει ακόμη πιο αισθησιακή και διαδραματίζεται την εποχή των αρχών του 1800 στο Λονδίνο, όπου οι νεαροί αριστοκράτες κάνουν το “ντεμπούτο” τους στην κοινωνία και έχουν ερωτικές περιπέτειες.

Η Δάφνη έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο του Δούκα του Χέιστινγκς του Regé-Jean Page, πριν ο μεγαλύτερος γιος Anthony ερωτευτεί την 26χρονη Kate Sharma. Αυτή η σεζόν ακολουθεί τη Francesca Bridgerton, μια συνθέτρια πιανίστρια με μια επιχειρηματική προσέγγιση για τον γάμο, να κάνει το ντεμπούτο της στην κοινωνία.

Ωστόσο, η πραγματική καρδιά αυτών των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων είναι ο μακροχρόνιος έρωτας μεταξύ του Colin και της Penelope που αναφέραμε.

Η ένταση έχει ήδη χτιστεί από τις δύο προηγούμενες σεζόν κατά τις οποίες, οι δύο πρωταγωνιστές είχαν φιλική σχέση, με την Penelope να είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Colin. Στον συγκεκριμένο κύκλο, ο Colin επιστρέφει από τα ταξίδια του και βλέπει την πρωταγωνίστρια με διαφορετική διάθεση.

Έχουν, όμως, εμπόδια στην εκπλήρωση του ερωτά τους, καθώς η Penelope θεωρείται “ανεπιθύμητη” στην κοινωνία και κρύβεται πίσω από τη συγγραφή της πιο αιχμηρής gossip στήλης με το ψευδώνυμο “Lady Whistledown”.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Chris Van Dusen, ενώ παραγωγός είναι η γνωστή για την παρουσίαση δυναμικών γυναικών και την εκδήλωση των πολιτικών της απόψεων, Shonda Rhimes, δημιουργός του Grey’s Anatomy και του Scandal. H σειρά βασίζεται σε μυθιστορήματα της Julia Quinn.

Πηγή: GRACE

inSports

«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024