Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Maestro: Τα αθηναϊκά μπαρ και εστιατόρια που βλέπουμε στην δεύτερη σεζόν της σειράς

Maestro: Τα αθηναϊκά μπαρ και εστιατόρια που βλέπουμε στην δεύτερη σεζόν της σειράς

Σίγουρα είστε περίεργοι να μέθετε που πίνουν τα ποτά τους και χορεύουν Κλέλια και Ζωή - Ιδού λοιπόν.

Η επιτυχημένη σειρά «Maestro» του MEGA η οποία προβάλλεται και στην πλατφόρμα του Netflix έχει κατακτήσει το κοινό καθώς καταφέρνει να συνδυάσει συναίσθημα και δράση.

Οι πιστοί της σειράς, αγάπησαν τους Παξούς καθώς στην πρώτη σεζόν βλέπαμε τα κινηματογραφικά δρώμενα να διαδραματίζονται στο μαγευτικό νησί του Ιονίου.

Με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν, οι λάτρεις του «Maestro» στρέφουν το βλέμμα τους στα αθηναϊκά διαμάντια.

Σίγουρα αναρωτιέσαι ποιο ήταν το μπαρ στο οποίο κατέληξαν Ζωή και Κλέλια, έπειτα από την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Ναι, εκεί που χόρεψαν σαν να μην υπάρχει αύριο ενώ απόλαυσαν και το ποτό τους

Βλέπουμε την Κλέλια να γυρνάει ανέμελη στην πρωτεύουσα με την νέα της φίλη Ζωή επάνω σε μια βέσπα, να πίνουν ποτά ενώ συζητούν. Μετέπειτα σε κάποιο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, ο Ορέστης και η Κλέλια συναντιούνται έπειτα από τον δραματικό χωρισμό τους.

Που βρίσκονται όμως όλα αυτά τα μπαρ και εστιατόρια; Για να δούμε.

ILiOs

Σε ένα επεισόδιο βλέπουμε την Κλέλια και τον Θάνο – τον σύντροφο της – να γευματίζουν σε ένα high – end εστιατόριο, με χαμηλό φωτισμό και καθρέφτες που προσθέτουν μια εσανς αίγλης.

Το εστιατόριο βρίσκεται στην στοά City Link στην οδό Βουκουρεστίου.

Μπρίκι

Είναι πολύ πιθανό κάποιο Σάββατο βράδυ να έχεις επισκεφθεί το Μπρίκι στο κέντρο της Αθήνας. Μάθε λοιπόν ότι η σκηνή κατά την οποία Ορέστης και Κλέλια συναντιούνται για πρώτη φορά έπειτα από το φλογερό ειδύλλιο τους στο νησί, γυρίστηκε εκεί.

Praxitelous Bar

Σίγουρα αναρωτιέσαι ποιο ήταν το μπαρ στο οποίο κατέληξαν Ζωή και Κλέλια, έπειτα από την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Ναι, εκεί που χόρεψαν σαν να μην υπάρχει αύριο ενώ απόλαυσαν και το ποτό τους. Ε ναι λοιπόν, ήταν το Praxitelous Bar. Το γωνιακό διαμάντι της Πραξιτέλους.

Boiler

Οι δυο φίλες, αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα και από το Μοναστηράκι, οπότε αν αναζητάτε το μαγαζί που Κλέλια και Ζωή συζητούν και πίνουν ενώ κάθονται αναπαυτικά σε μαξιλάρες, είναι το Boiler.

Επιπροσθέτως στο Boiler γυρίστηκαν και τα live του Αντώνη, καθώς το μαγαζί είναι γνωστό για τις underground μουσικές του και το χαλαρό vibe του – κυρίως της καθημερινές-.

The Makers

Όταν η Κλέλια γνώρισε την Ζωή στο Ωδείο Αθηνών και αποφάσισαν να πάνε για ένα καφέ, κατέληξαν στο concept store «The Makers».

Εντός του καταστήματος, μπορείτε να φάτε πρωινό, να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ και να κάνετε και τα ψώνια σας, καθώς διαθέτει και μπουτίκ.

inSports

«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024