Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κασσελάκης ψάχνει τη φέτα που αγοράζει ο Μητσοτάκης

Ο Κασσελάκης ψάχνει τη φέτα που αγοράζει ο Μητσοτάκης

«Πού την πουλάνε 6,28 ευρώ;», διερωτάται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Έρευνα αγοράς στα σούπερ μάρκετ ξεκίνησε σήμερα (25/5) το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από την πολιτική κόντρα που προηγήθηκε στη Βουλή για τις τιμές του ελαιόλαδου και της φέτας.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε αρκετά σούπερ μάρκετ, διαφορετικών αλυσίδων, αλλά δεν βρήκε πουθενά τις τιμές που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντιθέτως, διαπίστωσε ότι οι πραγματικές τιμές είναι διπλάσιες από εκείνες που ανέφερε ο πρωθυπουργός!

«Ψάχνω προσφορά για φέτα 6,28 ευρώ»

Έτσι, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήρτησε βίντεο στο TikTok, με τον ίδιο να αντικρούει με αποδείξεις τους σχετικούς ισχυρισμούς του κ. Μητσοτάκη.

Στο βίντεό του, ο κ. Κασσελάκης εμφανίζεται να επισκέπτεται σούπερ μάρκετ αναζητώντας φθηνή φέτα. O ίδιος τρέχει για να βρει την προσφορά των 6,28 ευρώ, μετά από τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φαίνεται να σταματά ένα αυτοκίνητο και να λέει στους επιβάτες: «Ψάχνω προσφορά για φέτα 6,28 ευρώ». Οι επιβάτες αρχίζουν να γελούν.

Πάντως, όπως προέκυψε από την έρευνα αγοράς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η τιμή της φέτας κυμαίνεται μεταξύ 10 και 13 ευρώ το κιλό.

Στο τέλος του βίντεο, μετά τις ατελέσφορες προσπάθειες εξεύρεσης της φθηνής φέτας, ο Κασσελάκης κλείνει το βίντεό του μ’ ένα… γράμμα στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Θυμίζεται ότι η «μάχη» των πολιτικών αρχηγών για το μείζον ζήτημα που ταλαιπωρεί τα ελληνικά νοικοκυριά, για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, έγινε χθες στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο στο TikTok:

@skasselakisΦέτα 6,28;♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

inSports

Ελ Κααμπί: «Στον Ολυμπιακό εισέπραξα αγάπη και σεβασμό και έγινα μέρος ενός θρυλικού επιτεύγματος»

Ο Μαροκινός «killer» του Ολυμπιακού μίλησε σε media στην χώρα του για την ιστορική χρονιά στους Πειραιώτες με την κατάκτηση του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024