Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνει το κινητό σας; Τότε πιθανότατα ανήκει σε αυτό το ζώδιο

Ψάχνει το κινητό σας; Τότε πιθανότατα ανήκει σε αυτό το ζώδιο

Περιέργεια, ανεξέλεγκτα συναισθήματα και ανασφάλειες οδηγούν πολλά από τα ζώδια σε τοξικές συμπεριφορές, όπως να ψάξουν το κινητό του συντρόφου τους.

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται, ωστόσο πολλοί και πολλές είναι εκείνοι που μπαίνουν σε μια διαδικασία να ελέγχουν, να τσεκάρουν και να μην εμπιστεύονται τον άνθρωπο που έχουν επιλέξει. Αν έχεις του λόγους σου και δικαίως σου μπαίνουν υποψίες, τότε καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις τη σχέση σου και το άτομο που θέλεις να εμπιστευτείς.

Και ενώ η διαδικασία του να ψάχνεις το κινητό του συντρόφου σου μπορεί να είναι πολύ τοξική και ψυχοφθόρα τόσο για σένα, όσο και για τον άλλο -είναι μια συνήθεια που δύσκολα κόβεται. Μάλιστα, κάποιες προσωπικότητες είναι εκ φύσεως πολύ περίεργες, θέλουν να έχουν τον έλεγχο με λανθασμένους τρόπους, ή πολύ δύσκολα εμπιστεύονται ανθρώπους.

Ομολογουμένως αν ψάχνεις, βρίσκεις! Kαι τα παρακάτω ζώδια, έχουν πολλά χαρακτηριστικά που τους ωθούν να ψάξουν το κινητό του συντρόφου τους και όχι μόνο.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να θυμάσαι πως οι Δίδυμοι έχουν κυβερνήτη τον Ερμή. Αυτό σημαίνει πως η περιέργεια είναι κομμάτι του εαυτού τους και αν βρουν την ευκαιρία να ψάξουν το κινητό του/ της αγαπημένης τους, θα το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι επίσης ζώδια που τους ενδιαφέρει να ξέρουν από πληροφορίες, gossip και συζητήσεις. Ακόμη και αν δεν υποψιάζονται κάτι, σίγουρα θα θέλουν να ξέρουν τι ακριβώς συζητάει ο σύντροφός τους, ακόμη και με φίλους τους. Είναι πολύ πιθανό να σου πουν, «ό,τι είναι δικό σου είναι και δικό μου», και το αντίστροφο. Επομένως το κινητό σου, δεν είναι μόνο για σένα. Αλλιώς θα έχουμε θέματα.

Σκορπιοί

Για έναν Σκορπιό δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός σε τέτοια θέματα. Είναι ζώδιο που κυβερνάται από τον Πλούτωνα και τον Άρη. Αυτό σημαίνει πως έχουν πάρα πολύ έντονη διαίσθηση και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς ισχύει, και τι όχι. Είναι ζώδια πολύ καχύποπτα και θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν σε έναν τσακωμό. Θα ψάξουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βρουν στοιχεία που θα τους δώσουν εξουσία και υπεροχή. Είναι προσωπικότητες που δεν κατανοούν από όρια και σε καμία περίπτωση μην περιμένεις υγιείς και φυσιολογικές αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Καρκίνοι

Ένας Καρκίνος άπαξ και ερωτευτεί, θα φτάσει στα άκρα. Για τον «αγαπημένο τους» ξεπερνούν κάθε όριο και είναι κατεξοχήν συναισθηματικά ζώδια που σημαίνει πως πρέπει να βεβαιωθούν πως έχουν αφοσίωση και πίστη από την πλευρά του συντρόφου τους. Τα έντονα συναισθήματα τους, δύσκολα μπορούν να τα διαχειριστούν και συνήθως ζηλεύουν εύκολα και είναι πολύ κτητικοί. Αυτό σημαίνει πως δεν θα κρατηθούν ούτε στιγμή, και πολύ εύκολα θα έψαχναν το κινητό του συντρόφου τους μη μπορώντας να ελέγξουν τα συναισθήματά τους.

Πηγή: GRACE

inSports

Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής και 5,82 μ. στο Fly Athens

Ακόμη ένας σπουδαίος αγώνας από τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024