Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Mπραντ Πιτ: Η κόρη του, Βιβιέν, «αποκηρύσσει» τον πατέρα της και αλλάζει επίθετο

Mπραντ Πιτ: Η κόρη του, Βιβιέν, «αποκηρύσσει» τον πατέρα της και αλλάζει επίθετο

Γιατί τα παιδιά του Μπραντ Πιτ σταματούν να χρησιμοποιούν το επίθετό του;

Όλο και μεγαλύτερη απόσταση δημιουργείται μεταξύ του Μπραντ Πιτ και των παιδιών που απέκτησε με την Αντζελίνα Τζολί.

Μετά τη Ζαχάρα και τη Σιλό, που χρησιμοποιούν μόνο το επίθετο της μητέρας τους και η 15χρονη Βιβιέν απαρνήθηκε το «Πιτ».

Σύμφωνα με το OK Magazine, η έφηβη αναφέρεται ως Βιβιέν Τζολί στην ατζέντα της παράστασης «The Outsiders» της Νέας Υόρκης, όπου συνεργάστηκε με τη μητέρα της, ως βοηθός της.

Λίγους μήνες νωρίτερα, η αδερφή της, Ζαχάρα, συστήθηκε ως Ζαχάρα Μάρλι Τζολί σε εκδήλωση της αδελφότητας στο Spelman College, όπου φοιτά. Η Σιλό χρησιμοποιεί πλέον μόνο το επίθετο της μητέρας της στα social media.

Πηγή από το περιβάλλον της Τζολί λέει στο περιοδικό: «Είναι σπαρακτικό. Ο υπαινιγμός είναι ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον Μπραντ».

Ο πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας, Τόνι Γουέπ, άφησε να εννοηθεί ότι η 48χρονη ηθοποιός και μητέρα των έξι παιδιών μπορεί να φέρει ευθύνη, καθώς σε νέα νομικά έγγραφα που σχετίζονται με τη μάχη της με τον Πιτ για το οινοποιείο Miraval, ο Γουέμπ ισχυρίστηκε ότι ένας από τους υπαλλήλους του άκουσε κάποτε την Τζολί «να ενθαρρύνει τα παιδιά να αποφεύγουν να περνούν χρόνο με τον Πιτ κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που τους έκανε όταν διεκδικούσε μέρος της επιμέλειας».

Δεν διεκδικεί πλέον την επιμέλεια των παιδιών

Ο Πιτ, σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail τον Μάρτιο, παραιτήθηκε του αιτήματός του να διεκδικήσει την επιμέλεια των έξι παιδιών που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του.

Πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων, ανέφερε ότι το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη από το 2016, φέρεται να φτάνει σε διακανονισμό το καλοκαίρι. Αν και ο Πιτ αρχικά επιδίωκε να εξασφαλίσει την εξ ημισείας επιμέλεια των παιδιών του, σκοπεύει να αποσυρθεί, αφήνοντας την πλήρη επιμέλειά τους στην ηθοποιό. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, εκείνος θα έχει δικαίωμα των επισκέψεων.

inSports

Ελ Κααμπί: «Στον Ολυμπιακό εισέπραξα αγάπη και σεβασμό και έγινα μέρος ενός θρυλικού επιτεύγματος»

Ο Μαροκινός «killer» του Ολυμπιακού μίλησε σε media στην χώρα του για την ιστορική χρονιά στους Πειραιώτες με την κατάκτηση του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024