Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπραντ Πιτ κατηγορεί την «υποκρίτρια» Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ κατηγορεί την «υποκρίτρια» Αντζελίνα Τζολί

Η διαμάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ δεν φαίνεται να έχει τέλος. Πέρασε στην αντεπίθεση ο ηθοποιός μετά τις κατηγορίες πως προσπαθεί να την ελέγξει μετά τον χωρισμό τους.

Ο Μπραντ Πιτ χαρακτηρίζει υποκρίτρια την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί επειδή ισχυρίστηκε ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει μια ρήτρα στην πώληση του γαλλικού αμπελώνα τους για να την ελέγχει, παρά το γεγονός ότι φιμώνει τακτικά το προσωπικό της με παρόμοια συμβόλαια.

Ο 60χρονος Μπραντ Πιτ και η 48χρονη Αντζελίνα Τζολί παραμένουν εγκλωβισμένοι σε μια σκληρή μάχη για τον γαλλικό αμπελών και το σπίτι τους αφού η ηθοποιός πούλησε το μερίδιό της (64 εκατομμύρια δολάρια) στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Uri Shefler το 2021.

Το κτήμα Chateau Miraval, το οποίο παράγει ένα βραβευμένο ροζέ κρασί, βρίσκεται στο επίκεντρο μια μακροχρόνιας δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στο πρώην λαμπερό ζευγάρι.

Τα νομικά έγγραφα που έχει στην κατοχή της η DailyMail δείχνουν πως η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι αποχώρησε από τις συνομιλίες για να πουλήσει το μερίδιο από την αμπελώνα της στον Μπραντ Πιτ για 54 εκατομμύρια δολάρια λόγω της τυπικής ρήτρας μη απαξίωσης στην προτεινόμενη σύμβαση πώλησης.

Ισχυρίζεται ότι ήταν μια «ασυνείδητη» προσπάθεια του πρώην συντρόφου της να την ελέγχει μετά τον χωρισμό τους.

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ είπαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες πως η ένσταση της Αντζελίνα Τζολί για τη ρήτρα ήταν στην πραγματικότητα ένα cover story που μαγείρεψε για να «εξορθολογίσει» την προδοσία της στον Μπραντ Πιτ.

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ ισχυρίζονται επίσης ότι ζήτησε από τον ηθοποιό να υπογράψει μια ευρύτερη ρήτρα μόλις έξι μήνες αργότερα ως μέρος των συνομιλιών τους για τη διευθέτηση του διαζυγίου.

Μέρος της εισήγησής τους ζητά από την Αντζελίνα Τζολί να αποκαλύψει τυχόν άλλες ρήτρες που σύναψε με τρίτους, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της.

Υποστηρίζουν πως θα μπορούσε να υπονομεύσει την άμυνά της και είναι η τελευταία ανατροπή στον λεγόμενο «πόλεμο των ροζέ» μεταξύ του πρώην λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ.

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη των ρητρών θα δυσφημίσει τελικά τα επιχειρήματα της Αντζελίνα Τζολί σχετικά με το γιατί εγκατέλειψε τις συνομιλίες με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Αν η Αντζελίνα Τζολί εξαρτούσε τη συνέχιση της απασχόλησης ενός ατόμου με τη συμφωνία του ατόμου με μια ρήτρα που κάλυπτε όσα είδαν στο σπίτι της -συμπεριλαμβανομένης της μεταχείρισής της από τα παιδιά της και τον Μπραντ Πιτ- αυτό θα ήταν πολύ αποδεικτικό για το αν πίστευε πραγματικά ότι η ρήτρα που ζητήθηκε από τον Μπραντ Πιτ ήταν μια ‘ασυνείδητη εντολή φίμωσης’.

Το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε ρήτρα μεταξύ της Αντζελίνα Τζολί και οποιουδήποτε τρίτου με τον οποίο έχει σχέση ή που έχει βοηθήσει στη φροντίδα των παιδιών του ζευγαριού».

Η απάντηση από φίλους του Μπραντ Πιτ

Η απάντηση από την πλευρά του Μπραντ Πιτ έρχεται 24 ώρες αφότου η ομάδα της Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε νέα έγγραφα που υποστήριζαν ότι ο ηθοποιός την κακοποίησε σωματικά πριν από τη διαμάχη τους το 2016 σε ένα αεροπλάνο που οδήγησε και στον χωρισμό τους.

Πηγές κοντά στον Μπραντ Πιτ κατηγορούν την Αντζελίνα Τζολί πως έκανε τα αρχεία για να δημιουργήσει «προπέτασμα καπνού» και να αποσπάσει την προσοχή από τα βασικά ζητήματα της υπόθεσης του Chateau Miraval.

«Αυτή η υπόθεση δεν αφορά αυτό που συνέβη στο αεροπλάνο το 2016. Είναι για το αν είχαν συμφωνία να μην πουλήσουν τα μερίδιά τους στο οινοποιείο και το σπίτι της οικογένειας χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

Σε αυτό επικεντρώνεται ο Μπραντ Πιτ και η ομάδα του και μέχρι στιγμής η νομική δυναμική ήταν με το μέρος τους.

Η ρήτρα που κλήθηκε να υπογράψει η Αντζελίνα Τζολί είναι ένα τυπικό συμβόλαιο που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσει το περιουσιακό στοιχείο από το να πωληθεί (σε αυτή την περίπτωση το μερίδιό της στο Chateau Miraval).

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί το βρίσκει τόσο ασυνείδητο όταν οι δικηγόροι της πρότειναν μια αμοιβαία δεσμευτική ρήτρα φίμωσης ως μέρους του διαζυγίου τους μόλις λίγους μήνες αργότερα» σημειώνει πηγή προσκείμενη στον Μπραντ Πιτ.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024