Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Χωρίς δημόσιες εμφανίσεις για όλο το 2024

Κέιτ Μίντλετον: Χωρίς δημόσιες εμφανίσεις για όλο το 2024

Τι αναφέρουν βασιλικές πηγές

Εκτός δημοσίων εμφανίσεων θα παραμείνει η Κέιτ Μίντλετον καθώς συνεχίζει τη χημειοθεραπεία για καρκίνο, όπως υποστηρίζουν βασιλικές πηγές.

«Πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται στον προγραμματισμό πρέπει να γνωρίζουν τι κάνουν όλοι οι εντολείς πολύ νωρίτερα. Μου λένε ότι το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους», δήλωσε στο The Daily Beast βασιλική πηγή.

Η πηγή σημείωσε ότι το παλάτι γνωρίζει πώς μια παρατεταμένη απουσία θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω εικασίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

«Δεν θα απέκλεια άλλο ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της», δήλωσε η ίδια πηγή. Και συνέχισε: «Αυτό αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσει μακριά τους θεωρητικούς συνωμοσίας».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που αποκάλυψε στον κόσμο τη διάγνωση του καρκίνου της τον περασμένο Μάρτιο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μοιράστηκε άλλη μια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του όταν επισκέφθηκε το κοινοτικό νοσοκομείο St. Mary’s στα νησιά Scilly.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ρωτήθηκε από την διοικητή του νοσοκομείου Τρέισι Σμιθ πώς είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Είναι καλά, ευχαριστώ», απάντησε ο πρίγκιπας, Ουίλιαμ.

Τα σχόλια του πρίγκιπα ήρθαν μόλις λίγες ημέρες αφότου η Amaia Arrieta, η οποία εργάζεται ως στυλίστρια για τα τρία παιδιά του ζευγαριού υποστήριξε ότι το ζευγάρι «περνάει μία κόλαση».

«Είμαι συντετριμμένη αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι περνούν μία κόλαση. Ελπίζω ότι θα επιστρέψουν. Είναι πραγματικά προσωπικό», δήλωσε η Arrieta στην εφημερίδα Telegraph.

inSports

Σε Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο οι ευρωκούπες του Ολυμπιακού

Μετά την Κρήτη, ακολουθούν άλλοι σταθμοί στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024