Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Diddy: Νέα καταγγελία εναντίον του - Γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη νάρκωσε και τη βίασε

Diddy: Νέα καταγγελία εναντίον του – Γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη νάρκωσε και τη βίασε

Μια πρώην φοιτήτρια στο Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης ισχυρίζεται ότι ο Diddy τη νάρκωσε και τη βίασε τη δεκαετία του 1990.

Ακόμα μια καταγγελία σοκ έρχεται στο φως της δημοσιότητας σε βάρος του γνωστού ράπερ Diddy.

Φαίνεται πως τα στόματα των θυμάτων του έχουν ξεκινήσει να ανοίγουν μετά τη δημόσια καταγγελία της πρώην συντρόφου του, Cassie.

Αυτή τη φορά, μια πρώην φοιτήτρια στο Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης ισχυρίζεται ότι τη νάρκωσε και τη βίασε τη δεκαετία του 1990.

Την Πέμπτη, η Έιπριλ Λάμπρος κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας της Νέας Υόρκης, υποστηρίζοντας ότι η σχέση της με τον ράπερ ξεκίνησε όταν εκείνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας, σύμφωνα με το TMZ.

Η Λάμπρος είχε συναντήσει τον Diddy σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη το 1995 και ισχυρίστηκε ότι της έδωσε πολύ αλκοόλ και αργότερα την πήγε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο. Η 51χρονη σήμερα Λάμπρος περιέγραψε την αίσθηση σαν «οι τοίχοι να έκλειναν γύρω της», καθώς ο ράπερ φέρεται να άρχισε να την πιάνει. Τόνισε επιπλέον, ότι δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό της και ξύπνησε την επόμενη μέρα «γυμνή, πονεμένη και μπερδεμένη».

Sean Combs, April Lampros and Friend

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η γυναίκα κρατούσε αποστάσεις από τον Combs για μήνες μέχρι που εκείνος την προσέγγισε και την κάλεσε σε εκδηλώσεις της μουσικής βιομηχανίας.

Η Λάμπρος περιγράφεται στην κατάθεση ως μια «αισιόδοξη αλλά αφελής φοιτήτρια και πίστεψε τον κ. Combs και του έδωσε άφεση αμαρτιών για τον πρώτο βιασμό, αποφασίζοντας να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία». Στη συνέχεια θυμήθηκε ότι πήγαινε για δείπνο με τον ράπερ, όταν φέρεται να την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ στο γκαράζ. Τους εντόπισε ένας υπάλληλος του γκαράζ, αλλά ο Combs δεν ασχολήθηκε, σύμφωνα με την κατάθεση.

Καταγγελίες για revenge porn

Σύμφωνα με το BBC, η δικογραφία που δημιουργήθηκε σε βάρος του Diddy αναφέρει πως «η ενάγουσα  υπέστη και συνεχίζει να υφίσταται βλάβη, συμπεριλαμβανομένου σωματικού τραυματισμού, σοβαρής συναισθηματικής δυσφορίας, ταπείνωσης, άγχους και άλλων επακόλουθων ζημιών για τις οποίες δικαιούται χρηματική αποζημίωση».

Τα έγγραφα περιέχουν επίσης καταγγελίες ότι ότι η Λάμπρος ενημερώθηκε ότι «ένα βίντεο της σεξουαλικής επαφής της με τον Sean Combs» είχε καταγραφεί από τον ίδιο «χωρίς εκείνη να το γνωρίζει».

Μάλιστα όπως κατήγγειλε η Λάμπρος, ο Diddy «το έδειξε σε πολλούς ανθρώπους.

inSports

«Κοιτάει» προς NBA ο Χεζόνια μετά το ναυάγιο με την Μπαρτσελόνα

Το σίριαλ Μάριο Χεζόνια καλά κρατεί, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για… ματιές του Κροάτη φόργουορντ προς το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024