Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-4: Διπλό στη Λεωφόρο με χατ-τρικ του Μπα

Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-4: Διπλό στη Λεωφόρο με χατ-τρικ του Μπα

Με τον Μπα να πετυχαίνει χατ-τρικ, ο Ολυμπιακός Β’ νίκησε με 4-1 τον Παναθηναϊκό Β’ στην τελευταία αγωνιστική της Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Β’ ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι των «αιωνίων», αφού οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-1 του Παναθηναϊκού Β’ στην Λεωφόρο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των play-outs της Super League 2.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασε σε μία εύκολη νίκη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ, και αποχαιρέτησε με «γλυκό» τρόπο την κατηγορία. Θυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Μπα, με τον Αφρικανό φορ να πετυχαίνει τα τρία από τα τέσσερα γκολ των Πειραιωτών.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ από τα… αποδυτήρια, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Όταν, από εκτέλεση… πλαγίου προς τα πίσω, του Μαρτίνη προς τον Καρακασίδη, ο Μπα μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, για το 0-1, με τον τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» να μην αντιδρά σωστά.

Ο Παναθηναϊκός Β’ αντέδρασε και απάντησε με το ίδιο…νόμισμα, καθώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Τανούλης έκανε λάθος γύρισμα στον Μπότη, με τον Καλοσκάμη που… καραδοκούσε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο, μέρος η κυριαρχία των ερυθρόλευκων ήταν καθολική, με τον Μπα να συνεχίζει το…βιολί του, διαλύοντας την άμυνα των πράσινων. Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 50′ πήρε ξανά προβάδισμα με την κεφαλιά του Μπα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σαπουντζής με δυνατό σουτ έκανε το 3-1. Ο επιθετικός των Πειραιωτών ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου στο 75′ καθώς με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το χατ-τρικ.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός Β’ (Αντωνίου): Καρακασίδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (75′ Χατζηϊωάννου), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (66′ Μαντσίνι), Νταμπίζας, Λάμψιας (75′ Τσεβάς), Καραμπάς (66′ Τουρκοχωρίτης)

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Μπότης, Μπα (75′ Βλαχομήτρος), Λάιτνερ (80′ Καράκουτης), Ρέτσος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46’Αργυρίου), Ιμπαγάσα (71′ Πατήρας), Σαπουντζής, Τανούλης, Πινακάς (46′ Σγουρός)

inSports

Ώρα τίτλου: Ολυμπιακός και ΑΕΚ μάχονται για το πρωτάθλημα

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στον πέμπτο τελικό, που θα κρίνει τον τίτλο στη φετινή Handball Premier.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024