Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η παρθενική εμφάνιση του Κουτσούμπα στο TikTok υπό τους ήχους της Σάττι

Η παρθενική εμφάνιση του Κουτσούμπα στο TikTok υπό τους ήχους της Σάττι

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών ακούγεται να λέει: «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;»

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν και έλειπε από τα social media.

Με ανάρτηση στο TikTok, την πρώτη του στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών.

Το βίντεο με πρωταγωνιστή τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ξεκινά ως εξής: «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;‼️». Στη συνέχεια λέει: «Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές!».

Όπως αναφέρει ο κ. Κουτσούμπας, «όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης στην Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση ήδη την έχει πάρει χτες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας που ανέδειξαν την Πανσπουδαστική πρώτη δύναμη ξανά σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά. Και βέβαια όσες προσπάθειες κι αν κάνει η κυβερνητική παράταξη, το Μαξίμου, η ΔΑΠ, να αλλοιώσει αυτό το αποτέλεσμα, δεν αλλοιώνεται!

»Καταγράφεται στο μυαλό, στη δράση. Αυτό το μήνυμα καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δώσουν ξανά στις 9 του Ιούνη ενισχύοντας μαζικά το ΚΚΕ. Γιατι χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!».

@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI – Marina Satti

inSports

Θρήνος στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Κέβιν Κάμπελ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Άρσεναλ και Έβερτον, Κέβιν Κάμπελ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024