Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Κουτσούμπας: Το «ανατρεπτικό» podcast στον Μαλιάτση - Η τούρτα, το ροσμπίφ και οι ατάκες

Δημήτρης Κουτσούμπας: Το «ανατρεπτικό» podcast στον Μαλιάτση – Η τούρτα, το ροσμπίφ και οι ατάκες

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, με ένα διαφορετικό στυλ, πιο ανάλαφρο και μακριά από το πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας, αναφέρθηκε στις ατάκες που έχουν γίνει viral και θυμήθηκε διάφορες ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Καλεσμένος του Κώστα Μαλιάτση βρέθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ένα ανατρεπτικό Podcast, στο πλαίσιο των επεισοδίων του Roast Cast. Ο γ.γ. του ΚΚΕ με ένα διαφορετικό στυλ, πιο ανάλαφρο και μακριά από το πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας, αναφέρθηκε στις ατάκες που έχουν γίνει viral, τις οποίες χρησιμοποιεί και στην καθημερινή του ζωή γιατί είναι «ατόφιος», «αλλά αυτός είμαι», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ θυμήθηκε και διάφορες κάπως αλλιώτικες ιστορίες.

«Το γέλιο, η σάτιρα, το χιούμορ είναι στοιχείο. Η πολιτική δεν είναι κάτι στεγνό, να απαγγέλεις έναν ρόλο. Δεν είναι ηθοποιία, δεν είναι θέατρο. Εκπροσωπείς αυτόν που σε εκλέγει για να υπηρετήσεις τα συμφέροντά του. Εκεί μέσα είναι και το γέλιο και ο χαβαλές και το τραγούδι», είπε ακόμα.

«Τι το ήθελα αυτό το ροσμπίφ;»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στη Λαμία όταν πήγαινε στο Α’ Γυμνάσιο Αρρένων στη Λαμία. «Μιλάμε για άλλες εποχές. Μεσαίωνας δηλαδή, Μιλάμε για τα χρόνια της Δικτατορίας» και θυμήθηκε ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια και συγκεκριμένα τη σύλληψή του πατέρα του για ένα ροσμπίφ.

«Ο πατέρας μου ήταν κυνηγημένος για χρόνια. Θυμάμαι τη μάνα μου στα παιδικά μου χρόνια. Έχω την εικόνα της μάνας μου να λέει τι το ήθελα αυτό το ροσμπίφ;».

Όπως είπε ήταν Σάββατο βράδυ και ο πατέρας του είχε ρωτήσει τη μητέρα του «τι θα φάμε; λέει ‘θα φτιάξω ένα ροσμπιφ’, το κρέας με τα μακαρόνια. ‘Όμως δεν έχω μακαρόνια’, του λέει η μάνα μου. ‘Ωραία θα πεταχτούμε στον μπακάλη να πάρουμε’, λέει ο πατέρας μου και φεύγει και τον ξαναείδαμε μετά από μέρες και τον έπιασαν», θυμήθηκε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

«Έπιασαν μία πολιτική συζήτηση, Ήταν εκεί ο χωροφύλακας της γειτονιάς τον βουτάει στο τμήμα, στην ασφάλεια στα κρατητήρια. Κι έλεγε η μάνα μου πηγαίνοντας του κουβέρτες για να περάσει το βράδυ ‘Τι το ήθελα αυτό το ροσμπίφ, δεν έφτιαχνα κρέας με πατάτες», είπε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η τούρτα που έγινε viral

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε όμως και σε ένα από τα τελευταία viral βίντεο του όταν μετέφερε την τούρτα σε έναν 26χρονο που είχε γενέθλια και βρέθηκε τυχαία στην ίδια ταβέρνα.

«Δεν τους ήξερα καθόλου, δεν είχα οπτική επαφή, δεν τους έβλεπα. Ήμασταν σε άλλη μεριά της ταβέρνας, έκανε μία γωνία σε μία αυλή σαν κήπος κι η δικιά μου η παρέα ήταν από την άλλη πλευρά. Δεν είχα οπτική επαφή», είπε αρχικά.

Εκεί που καθόμασταν έρχονται δύο παιδιά και μου λένε ‘κύριε Κουτσούμπα έχουμε έναν που είναι φαν δικό σας αλλά είναι ντροπαλός και έχει και γενέθλια. Έχουμε τούρτα αλλά θέλουμε να του κάνουμε έκπληξη’. λέω το ξέρει; Όχι δεν το ξέρει μου απάντησαν και την πήγα την τούρτα. Βάλαμε τα κεράκια, και πήγα την τούρτα. Έμεινε παγωτό. Δεν μπορούσε να αντιδράσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο πίσω από το viral video. «Κάποιος εκεί τον ακούω να λέει καθώς πήγαινα. Ρε ‘συ αυτός με τον Κουτσούμπα δεν μοιάζει;’. ‘Ρε μ@@@λακ@@@ του λέει ο άλλος, ο Κουτσούμπςα είναι’».

«Ρε Κουτσούμπα σε χαίρομαι γιατί δεν ένιωσα μ@@λακ@@ς»

Όμως ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό που έγινε μίασ ημέρα μετά το δημοψήφισμα, όπου το ΚΚΕ είχε προτείνει «λευκό».

«Τη μεγαλύτερη ικανοποίηση την ένιωσα στο δρόμο όταν την άλλη μέρα με βρήκε ένας νέος άνθρωπος στο δρόμο και μου λέει: «Ρε Κουτσούμπα σε χαίρομαι γιατί δεν ένιωσα μ@@λακ@@ς την άλλη μέρα που μου είπες να κάνω αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Για το debate

Ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στο debate των πολιτικών αρχηγών, σημειώνοντας «καλύτερα να μην το βλέπεις».

«Μας βάζουν στηνόμαστε πέντε ήμασταν εκεί απέναντί μας πέντε δημοσιογράφοι, οι πιο γνωστοί και σου βάζουν ένα χρονόμετρο απέναντι. Πρέπει να απευθυνθείς στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε «Εγώ ούτε κοίταγα το χρονόμετρο».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στις κατηγορίες των άλλων κομμάτων ότι το ΚΚΕ λέει «όχι» σε όλα σχολιάζοντας και «τι να πούμε, ναι; Να πούμε ‘ναι’ στους πλειστηριασμούς; Το ‘όχι’ είναι μεγάλη κουβέντα. Είπαμε ‘όχι’ στους φασίστες, στους Γερμανούς κατακτητές. Ο ελληνικός λαός είπε ‘όχι’, πάλεψε για να φύγει ο φασισμός, να φύγει ο Χίτλερ, ο ναζισμός που ήρθε και κατέκτησε την πατρίδα μας. Τι έπρεπε να λέει; Ναι; ‘Όχι’ είπε ο λαός στον Πολυτεχνείο, για να πέσει η χούντα. Αυτά τα μεγάλα ‘όχι’ έκαναν τα μεγάλα ‘ναι’. Γιατί όταν λες ένα ‘όχι’ είναι και μεγάλο ‘ναι’ σε κάτι άλλο. Λες ‘όχι’ στους πλειστηριασμούς κατοικίας και μαγαζιών και λες ‘ναι’ στο να έχει στέγη ο κάθε νέος, η κάθε νέα».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024