Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: Να γεμίσει η κάλπη με τα κόκκινα ψηφοδέλτια του αγώνα και της ελπίδας, αυτά του ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Να γεμίσει η κάλπη με τα κόκκινα ψηφοδέλτια του αγώνα και της ελπίδας, αυτά του ΚΚΕ

Κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου για να είναι πιο ισχυρός ο λαός έστειλε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας από τη Λαμία, απαντώντας ταυτόχρονα στις «αιχμές» του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Ομιλία στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Ελευθερίας, στη Λαμία, πραγματοποίησε τρεις ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο γ.γ. του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας και απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν το ΚΚΕ.

«Για να είναι δυνατός ο λαός, θα πρέπει να γεμίσει με τα κόκκινα ψηφοδέλτια της ελπίδας και του αγώνα, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Πάμε λοιπόν δυνατά, ιδιαίτερα στη Φθιώτιδα. Για να κρατήσουμε την έδρα του ΚΚΕ στον Νομό. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή δίνουμε τη μάχη για να ανεβάσουμε το κόμμα μας ακόμα πιο ψηλά. ΚΚΕ δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ!», σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ειδική αναφορά στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

«Βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν τις εκλογές στη Λαμία για να μεταφέρουμε και στον λαό της Φθιώτιδας, το ελπιδοφόρο μήνυμα που μπορεί να προκύψει και από την κάλπη της Κυριακής του Ιουνίου και αυτό είναι η ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ για να είναι την επόμενη ημέρα πιο ισχυρός ο λαός μας», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το αποδείξαμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου έγινε ένα βήμα και πανελλαδικά και στη Φθιώτιδα. Το ΚΚΕ ενισχύθηκε και σε ποσοστά και σε ψήφους», προσέθεσε.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ έκανε λόγο για μία εξέλιξη που δεν ήταν τυχαία καθώς πολλοί άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να μην συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ «επιβράβευσαν όμως, την αφοσίωση του ΚΚΕ στα συμφέροντα του λαού της περιοχής, τη σταθερή παρουσία μας εδώ, τη συστηματική μας ενασχόληση με τα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουστούμπας έκανε ειδική αναφορά στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ που «ζύγισαν ποιος είναι δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια, μέσα και έξω από το εργοστάσιο, ποιος είναι σε τελική ανάλυση
σάρκα από τη σάρκα τους, και ποιος είναι απέναντί τους στον αγώνα που δίνουν για να μείνουν στις δουλειές και τα σπίτια του, για να μην πάει στράφι, να μην παραδοθεί στο μεγάλο κεφάλαιο αυτός ο μεγάλος πλούτος της πατρίδας μας. Κι έδωσαν στο ΚΚΕ 20% στα χωριά και τις κωμοπόλεις της Λοκρίδας όπου ζουν κι εργάζονται».

«Αυτό είναι το ΚΚΕ, αυτοί είμαστε!, η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα καταλόγισε στο ΚΚΕ πως «δεν ενδιαφέρεται πώς ζουν οι εργαζόμενοι» και όπως είπε η καλύτερη απάντηση θα δοθεί από τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ που «έχουν δώσει έναν ηρωικό αγώνα με τους κομμουνιστές μπροστά».

«Αυτό είναι το ΚΚΕ, αυτοί είμαστε! Και αυτή είναι και η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα που τόλμησε να πει πως ‘το ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται πώς ζουν οι εργαζόμενοι’, ‘ενδιαφέρεται, είπε, ‘μόνο να κρατάει ψηλά τα λάβαρά του’! Να έρθει να τα πει αυτά εδώ στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ που έχουν δώσει έναν ηρωικό αγώνα με τους κομμουνιστές μπροστά. Γιατί εμάς μας ενδιαφέρει να έχει ο εργάτης μεροκάματο να ζει την οικογένεια του, τα παιδιά του, να γυρίζει πίσω στο σπίτι σώος και ασφαλής», είπε χαρακτηριστικά.

«Κι αν μπορεί σήμερα το ΚΚΕ να πρωτοστατεί στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες, είναι γιατί πάνω στα λάβαρά του – δηλαδή στην πολιτική του πρόταση – είναι γραμμένες με μεγάλα γράμματα οι σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων που θα τις ικανοποιήσει η κοινωνία για την οποία παλεύει το ΚΚΕ. Και όχι φυσικά το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης και της αδικίας που υπηρέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση», συμπλήρωσε.

«Απέναντί μας έχουμε έναν άδικο εκλογικό νόμο που κλέβει έδρες από όλα τα κόμματα και τις δίνει μπόνους στον κύριο Μητσοτάκη, λες και τις είχε προίκα από τον πατέρα του»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας όμως εξαπέλυσε τα «βέλη» του και προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον «άδικο» όπως χαρακτήρισε τον εκλογικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής, που «κλέβει
έδρες από όλα τα κόμματα και τις δίνει μπόνους στον κύριο Μητσοτάκη, λες και τις είχε προίκα από τον πατέρα του».

Ο γ.γ. του ΚΚΕ απηύθυνε κάλεσμα σε ακόμα περισσότερους λαϊκούς ανθρώπους να στηρίξουν το ΚΚΕ γιατί όπως είπε «όταν οι εκμεταλλευτές σ’ αυτή τη χώρα θα νιώθουν ευχαριστημένοι, γιατί από Δευτέρα θα έχουν την αυτοδύναμη κυβέρνηση να τους κάνει τη δουλειά τους».

Όμως «οι εργάτες και οι εργάτριες, οι άνθρωποι της βιοπάλης, θα μπορούν να νιώθουν κι αυτοί ευχαριστημένοι για το ακριβώς αντίθετο», καθώς «απέναντι σ’ αυτή την κυβέρνηση θα υπάρχει μια 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση. Κι αυτή μπορεί να είναι μόνο το ΚΚΕ!».

Τα διλήμματα που προσπαθούν να εφεύρουν τα κόμματα του συστήματος για να εκβιάσουν τη λαϊκή ψήφο

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατήγγειλε τα διλήμματα που προσπαθούν να εφεύρουν τα κόμματα του συστήματος για να εκβιάσουν τη λαϊκή ψήφο, τα οποία «τώρα που δεν υπάρχει
ερώτημα για το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση γίνονται όλο και πιο αστεία, ή και αποκρουστικά, όπως το πάρει κανείς…».

«Η ΝΔ λέει ότι, αν προκύψει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα, θα έρθουν επενδύσεις, θα ανέβουν οι μισθοί, θα γίνουμε ηγέτιδα δύναμη της 4ης βιομηχανικής επανάστασης που έλεγε και ο γνωστός σας κ. Οικονόμου, με δυο λόγια θα αρχίσουν να γεννούν μέχρι και τα κοκόρια…

Όταν, όμως, θα σκάσει η επόμενη διεθνής κρίση, που όπως όλα δείχνουν είναι προ των πυλών, όταν η ελληνική οικονομία θα πληγεί υπέρμετρα, λόγω της εξωστρέφειας την οποία διαφημίζουν, δηλαδή – για να συνεννοούμαστε – λόγω του ότι έχουν κάνει εθνική βιομηχανία τον τουρισμό και έχουν αφήσει τη ΛΑΡΚΟ και άλλους κλάδους να μαραζώνουν, τότε θα λένε πάλι για εισαγόμενα προβλήματα, τα οποία δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν και δεν έχουν ευθύνη για αυτά. Θα δώσουν πάλι κανένα pass και ο σώζων εαυτόν σωθήτω, όπως με την πανδημία, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, τον πληθωρισμό, την ενεργειακή κρίση», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα στελέχη τους εμφανίζονται ότι δεν είχαν πάρει χαμπάρι για το τι ερχόταν τότε…Ας διάβαζαν κανέναν Ριζοσπάστη και θα είχαν ενημερωθεί και για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που επί της ουσίας από το 2014 μαίνεται στην Ουκρανία και για τις συνέπειες που έχει στις υψηλές τιμές των προϊόντων η επεκτατική πολιτική που ακολουθούσαν για λογαριασμό του κεφαλαίου και για την ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας τόσο για τις πάγιες όσο και για τις έκτακτες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν», συμπλήρωσε.

Για το ΕΣΥ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε ειδική αναφορά και στα προβλήματα του ΕΣΥ, σημειώνοντας πως «τους λέγαμε: Τα νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να κοιτάς την πληρότητα και να λες ‘α εντάξει, είναι χαμηλή, δεν χρειάζονται άλλα κρεβάτια ΜΕΘ, δεν χρειάζεται άλλο προσωπικό”! Γιατί όταν θα τα χρειαστείς θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις».

Κάλεσε τον λαό να σκεφτεί πιο πονηρά και να μην δώσει «λευκή επιταγή» στην κυβέρνηση της ΝΔ «γιατί μετά θα την πάρει και θα γράψει πάνω ό,τι θέλει εκείνη. Και αυτό – πιστέψτε μας – δεν θα σας αρέσει μετά καθόλου…».

Αναφερόμενος στην απόσυρση του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρου Πνευματικού μετά τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του για τους καρκινοπαθείς. «Μην κοιτάτε που απέσυραν τον υποψήφιό τους που είπε αυτά τα ανατριχιαστικά για τους καρκινοπαθείς. Μήπως σήμερα – που δεν συμβαίνει αυτό που πρότεινε – δεν χάνονται ζωές που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, επειδή το δημόσιο σύστημα υγείας λειτουργεί με όρους κόστους-οφέλους; Πού αλλού οφείλεται η τραγική έλλειψη σε ασθενοφόρα και προσωπικό που οδήγησε στα γνωστά τραγικά αποτελέσματα πριν λίγες μέρες;», είπε ακόμα.

«Αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ»

Από τα «βέλη» του όμως δεν ξέφυγε και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Και μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ που βγήκε – δικαίως – στα κεραμίδια για τη συγκεκριμένη δήλωση, δεν ξέρει τίποτα για όλα αυτά; Αν δεν υιοθετεί το κριτήριο κόστους-οφέλους στην υγεία, αν δεν μετράει κέρδη και ζημιές, αλλά μόνο ανθρώπινες ζωές, όπως λέει τώρα τελευταία, τότε γιατί δεν άνοιξε κανένα από τα 16 δημόσια νοσοκομεία που είχαν κλείσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά έκλεισε κι άλλο ένα επιπλέον στην Πάτρα;

Κι επειδή τη μάθαμε πια την απάντηση, θα μας πει ότι τότε είχαν ‘πάνω από το κεφάλι του’ την Τρόικα και δεν εφάρμοζαν το πρόγραμμά τους… Ξέρετε, εκείνη την τρόικα που θα διώχνανε παρεμπιπτόντως… Τώρα που, όπως μας λέει, δεν υπάρχουν πια τα μνημόνια και οι περιορισμοί, γιατί είπε ότι δεν μπορούν να προσληφθούν ούτε καν όσοι γιατροί προβλέπονται από τα οργανογράμματα, αλλά απλά πρότεινε να προσληφθούν λίγοι παραπάνω από όσους αποχωρούν; Φτάνει πια η κοροϊδία…», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε εκ νέου στα «κοινά προγράμματα» ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

«Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε και δεν θα κουραστούμε: αυτά τα κόμματα, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, όσες διαφορές κι αν έχουν, μοιράζονται κοινά προγράμματα»

«Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε και δεν θα κουραστούμε: αυτά τα κόμματα, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, όσες διαφορές κι αν έχουν, μοιράζονται κοινά προγράμματα και κοινές δεσμεύσεις. Δεν πρόκειται να παρεκκλίνουν ρούπι από τις απαιτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης, της επενδυτικής βαθμίδας, του νέου Συμφώνου Σταθερότητας που ετοιμάζει η ΕΕ», είπε ακόμα.

«Γι’ αυτό, απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, δεν έχει κανένα νόημα να είναι πιο ενισχυμένα τα άλλα δύο κόμματα που θα ασκούν μια συναινετική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσουν να υπερψηφίζουν πάνω από το 50% και 70% των νομοσχεδίων, που θα κάνουν μια βολική, προωθητική κριτική στη ΝΔ ότι ‘παρεκκλίνει από τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις ενώ αυτές ακριβώς οι κατευθύνσεις είναι το πρόβλημα…», προσέθεσε.

«Πραγματικά χαμένη ψήφος για τον λαό η ψήφος στη ΝΔ»

Ο γ.γ. του ΚΚΕ χαρακτήρισε «πραγματικά χαμένη ψήφο για τον λαό», την ψήφο «στη ΝΔ, όπως και σε κάθε κόμμα που ορκίζεται στο σημερινό σύστημα που τσακίζει τις ζωές μας για τα κέρδη των λίγων».

«Η ουσία του προβλήματος και στην υγεία, και στα εργατικά ατυχήματα και στο έγκλημα των Τεμπών που συγκλόνισε αυτή εδώ την πόλη, τη νεολαία της και εμείς επιμένουμε να μην το αφήνουμε να ξεχαστεί και στα πολύνεκρα ναυάγια της Μεσογείου, βρίσκεται σε ένα σύνθημα που έχει ‘ρίξει’ στον λαό το ΚΚΕ και φαίνεται να αγγίζει όλο και περισσότερους. Αυτό το σύνθημα λέει: Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!», προσέθεσε.

«Είμαστε με τις ζωές των ανθρώπων. Αυτό πρέπει να εκφραστεί ακόμα περισσότερο την Κυριακή»

«Εμείς απαντάμε: είμαστε με τις ζωές των ανθρώπων. Αυτό πρέπει να εκφραστεί ακόμα περισσότερο την Κυριακή. Είμαστε σίγουροι ότι όσοι έκαναν το βήμα και ψήφισαν το ΚΚΕ, πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά, νιώθουν ήδη ότι η επιλογή τους επιβεβαιώθηκε. Γιατί το ΚΚΕ, τις λίγες μέρες που μεσολάβησαν από τις προηγούμενες εκλογές, απέδειξε ξανά στην πράξη πώς αντιλαμβάνεται την αντιπολίτευση, τον ρόλο που θα παίξουν οι βουλευτές του, πώς θα αξιοποιήσει όση παραπάνω δύναμη του δώσει ο λαός», είπε ακόμα ο γ.γ. του ΚΚΕ.

«Παντού όπου δοκιμάζεται, όπου καρδιοχτυπά, όπου αγωνίζεται ο λαός μας, το ΚΚΕ είναι εκεί. Θα είναι δίπλα στους εργάτες και τις εργάτριες, δίπλα στους βιοπαλαιστές αγρότες και επαγγελματίες, στα νέα παιδιά και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης», συμπλήρωσε.

Προσπάθεια φίμωσης του ΚΚΕ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απηύθυνε κάλεσμα στους χιλιάδες ανθρώπους που δεν ψήφησαν ΚΚΕ. «Ξέρουμε ότι είναι χιλιάδες οι άνθρωποι που τελικά δεν ψήφισαν το ΚΚΕ αλλά, μέσα στον κατά τα άλλα αρνητικό συσχετισμό, χαμογέλασαν με τα ανεβασμένα ποσοστά του κόμματος» και αναφέρθηκε σε όσους φοβούνται το ΚΚΕ και στην προσπάθεια φίμωσης του κόμματος.

«Αυτοί που ξέρουν ότι όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ, τόσο θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη, θα τους στριμώχνει. Γι’ αυτό προσπαθούν να φιμώσουν τη φωνή μας, με αποκλεισμό από τα μέσα ενημέρωσης, με εξοντωτικά πρόστιμα, δήθεν για αφισορρύπανση, με δικαστικές διώξεις σε στελέχη μας που μπαίνουν μπροστά στους αγώνες του λαού και της νεολαίας, μέχρι και με κυβερνοεπιθέσεις στα σάιτ μας τώρα τελευταία. Άδικα κουράζονται… Αυτά εδώ δεν πιάνουν. Δεν ξεμπερδεύουν έτσι εύκολα με εμάς, ούτε αυτοί που ονειρεύονται παντοδυναμίες, ούτε αυτοί που ονειρεύονται αναστύλωση του παλιού ή το πρόσφατου δικομματισμού, ούτε το σύστημα που υπηρετούν όλοι αυτοί μαζί», προσέθεσε.

«Η προσπάθεια φίμωσης δεν θα μείνει αναπάντητη!»

«Και να ξέρετε: η προσπάθεια φίμωσης δεν θα μείνει αναπάντητη! Και δεν υπάρχει πιο ηχηρή απάντηση από το να βγει ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ από την κάλπη. Αυτό θα τους πονέσει περισσότερο

Γι’ αυτό λοιπόν στις κάλπες της Κυριακής, θα πάμε με καρδιά, με μυαλό, αλλά και με οργή. Και η δική μας η καρδιά χτυπάει για όλους του ανθρώπους του μόχθου σε αυτή τη χώρα. Εμείς δεν βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους σαν κουκιά. Δεν τους βάζουμε καμία ταμπέλα, δεν τους ξεχωρίζουμε με βάση το τι ψήφισαν ή με τη θρησκεία τους ή τους ιδιαίτερους προσανατολισμούς τους, παρά μόνο με κριτήριο το αν ανήκουν στους εκμεταλλευτές ή σε αυτούς που υφίστανται την εκμετάλλευση στη σημερινή κοινωνία», είπε ακόμα ο γ.γ. του ΚΚΕ.

«Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρίξουμε τα κορμιά μας στη φωτιά»

«Και είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρίξουμε τα κορμιά μας στη φωτιά για να τους υπερασπιστούμε όλους, χωρίς να ρωτήσουμε τι χρώμα βάφτηκε ο χάρτης στην περιοχή τους.

Το δικό μας μυαλό, η δική μας σκέψη είναι αφιερωμένη στην απελευθέρωσή τους, την απελευθέρωση όλων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης, στην οικοδόμηση για άλλης, πιο δίκαιης κοινωνίας, όπου η ελεύθερη ανάπτυξη του καθενός είναι και η προϋπόθεση για την ελεύθερη ανάπτυξη όλων.

Η δική μας οργή για τα εγκλήματα αυτού του συστήματος, δεν είναι επιλεκτική. Ναι, με μεγάλη οργή θα πάμε στην κάλπη την Κυριακή για τις εκατοντάδες ψυχές που χάθηκαν ανοιχτά της Πύλου. Για αυτό το νέο έγκλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της πολιτικής της, κυβερνήσεων, των κομμάτων που τη διαμόρφωσαν και την υλοποίησαν. Για αυτό το νέο έγκλημα, σε τελική ανάλυση, του αιματοβαμμένου συστήματος της εκμετάλλευσης.

Δεν θα μας πείσει όμως κανείς ότι πρέπει να διαλέγουμε ανάμεσα στα ναυάγια που έγιναν επί ΝΔ και στα ναυάγια που έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα στο κολαστήριο της Μόριας, για το οποίο η χώρα μας καταδικάστηκε πριν από λίγες μέρες από τα διεθνή δικαστήρια, και στα push backs της ΝΔ. Ούτε αυτό το πρόσφατο έγκλημα θα αφήσουμε όμως να ξεχαστεί. Θα συνεχίσουμε να θέτουμε τα αμείλικτα ερωτήματα για το τι έγινε εκείνη τη νύχτα ανοιχτά της Πύλου με όλη τη δύναμη της φωνής μας και μετά τις εκλογές», συμπλήρωσε.

«Όταν λέει κάτι το ΚΚΕ προεκλογικά, το κάνει και μετεκλογικά»

Ο γ.γ. του ΚΚΕ έκανε ειδική αναφορά στην προσπάθεια που έγινε σε όλη την προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε από τις αρχές του χρόνου και έβγαλε το κόμμα ήδη μπροστά και πιο δυνατό.

«Όλη αυτή η προσπάθεια θα είναι από τη Δευτέρα το μεγαλύτερό μας εφόδιο στις μάχες που θα δώσουμε. Αυτά τα προβλήματα που μας μεταφέρατε, θα τα παλέψουμε από αύριο μαζί, θα τα φέρουμε και μέσα στη Βουλή. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να εμποδίσουμε αρνητικές εξελίξεις, αντιλαϊκά μέτρα, για να πετύχουμε και την παραμικρή κατάκτηση, για να ανοίξουμε, μαζί με τον λαό, έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο για τη χώρα μας», είπε ακόμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας υπογραμμίζοντας πως όταν το ΚΚΕ «λέει κάτι προεκλογικά, το κάνει και μετεκλογικά».

«ΚΚΕ δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ!»

Ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθεί σημαντικά το ΚΚΕ καθώς όπως είπε «είναι διαφορετικό να οργώνουν τη χώρα 15 βουλευτές του ΚΚΕ όπως μέχρι σήμερα και διαφορετικό να είναι 26 ή και παραπάνω. Διαφορετικό είναι να έχει το ΚΚΕ βουλευτή στη Φθιώτιδα και διαφορετικό να μην έχει».

«Πάμε, λοιπόν, στις τρεις μέρες που έμειναν να κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια. Για να μην χαθεί ούτε μια ψήφος που μπορεί να πέσει στο ΚΚΕ. Όποιος ψήφισε το ΚΚΕ στις 21 Μάη, πρέπει τώρα να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να το ξανακάνει. Μόνο η ψήφος αυτής της Κυριακής θα μετρήσει στο τέλος και θα μας ακολουθεί για τέσσερα χρόνια», προσέθεσε.

«Η κάλπη της 25ης Ιούνη θα είναι πράγματι άδεια… Και για να είναι δυνατός ο λαός, θα πρέπει να γεμίσει με τα κόκκινα ψηφοδέλτια της ελπίδας και του αγώνα, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Πάμε λοιπόν δυνατά, ιδιαίτερα στη Φθιώτιδα. Για να κρατήσουμε την έδρα του ΚΚΕ στον νομό. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή δίνουμε τη μάχη για να ανεβάσουμε το κόμμα μας ακόμα πιο ψηλά. ΚΚΕ δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ!», κατέληξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024