
Στα χέρια αμερικανικού fund περνάει η Ιντερ
Την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του το Oaktree, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια εξέλιξης της Ιντερ.
Στα χέρια του αμερικανικού fund Oaktree πέρασε η Ιντερ, μετά τη αδυναμία του οικογένειας Ζανγκ να της αποπληρώσει δάνεια ύψους 400 εκατ. ευρώ.
Την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του το Oaktree, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια εξέλιξης της Ιντερ.
Τα μέλη του μάνατζμεντ -Μαρότα, Αντονέλο, Μπατσίν, Αουσίλιο- παραμένουν στις θέσεις τους, όχι όμως και τα μέλη στο Δ.Σ., όπως άλλωστε ήταν φυσικό. Για τη θέση του προέδρου προορίζεται ο Χαβιέρ Ζανέτι.
Ο Ζανγκ και τα χρέη
Η Στήβεν Ζανγκ που συνδέεται οικονομικά με τη Suning, ανέλαβε τον έλεγχο της Ιντερ το 2016. Πέντε χρόνια αργότερα ζήτησε την οικονομική βοήθεια της Oaktree, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να καταφέρει να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις που έφταναν τα 275 εκατ. ευρώ και με τους τόκους ανέβηκαν στα 395 εκατ. ευρώ.
Το επόμενο derby della Madonnina θα είναι το πρώτο αμερικάνικο ντέρμπι του Μιλάνου, ανάμεσα στην RedBird του Τζέρι Καρντινάλε που ελέγχει τη Μίλαν και την Oaktree της Ιντερ.
- Το μήνυμα του Πολονάρα: «Στόχος μου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)
- Ουγγαρία: Το Κρεμλίνο λέει ότι ελπίζει σε ρεαλιστικούς δεσμούς με τη νέα ηγεσία μετά την ήττα Όρμπαν
- Η Γερμανία μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω της εκτόξευσης των τιμών
- Η έκπληξη του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τα γενέθλιά του (vid)
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων
- Η Νατάσα Λιόν «συνελήφθη» από την ICE αφού απομακρύνθηκε από την πτήση της
