Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Δώρα Χρυσικού: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 3 χρόνια από τη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο

Δώρα Χρυσικού: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 3 χρόνια από τη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο

Η ηθοποιός σε μια προσωπική εξομολόγηση μετά τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της.

Τρία χρόνια μετά την είδηση ότι η Δώρα Χρυσικού πάσχει από καρκίνο, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποιες σκέψεις της αλλά και στιγμές της ζωής της.

Η συγκινητική ανάρτηση

«Η μητέρα μου μού θύμισε σήμερα πως έχουμε επέτειο. Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έδωσα την δυσκολότερη μάχη της ζωής μου, για να σώσω τη ζωή μου. Είναι παράδοξο πως 3 χρόνια μετά τις 21 Μαΐου δεν χτύπησε καμπανάκι. Ίσως πάλι βέβαια και να μην είναι παράδοξο. Γιατί αυτό κάνει ο χρόνος -ο χρόνος που περνάει από το τραύμα- σε βάζει πάλι σε μια κατάσταση κανονικότητας. Για αυτό για κάποιους ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος κι όχι εχθρός», γράφει η Δώρα Χρυσικού.

Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα

«Η μαμά μου μου είπε «δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα», εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου. Κι είναι πραγματικά συγκλονιστικό που ήμουν στις 21 Μαΐου του 2021 και που είμαι τώρα. Μπήκα σε ένα θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη 12 ώρες μετά. Σήμερα όμως, αυτή τη μέρα, ζώ και κάνω όνειρα, έχω ραντεβού για τη δουλειά, έκανα τη γυμναστική μου, μιλάω στο τηλέφωνο, θα πάω στην τράπεζα. Αυτές τις μικρές ρουτίνες που μόνο οι υγιείς μπορούν να απολαύσουν…

Τρία χρόνια αγωνίας

«Αλλά και νικών προσωπικών, μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης. Αλλαγών και αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας. Η ζωή που νικάει το φόβο. Χρόνια μου πολλά λοιπόν. ΥΓ: βάζω αυτή τη φωτό γιατί κάπως μοιάζει με τον καινούριο μου χαμογελαστό εαυτό μου», καταλήγει στο δημόσιο μήνυμά της η Δώρα Χρυσικού.

Sports in

Ο Μπέλινγκχαμ βγήκε… ζάντα στην φιέστα της Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League (vid)

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ήπιε… λίγο παραπάνω στην φιέστα της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του Champions League, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Άγγλου μέσου στο επίσημο κανάλι της βασίλισσας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024