Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο κεντρικό συντριβάνι του Δήμου Αλμυρού

Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο κεντρικό συντριβάνι του Δήμου Αλμυρού

Μεγάλες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο συντριβάνι του δήμου Αλμυρού, λίγες ώρες αφότου τέθηκε σε λειτουργία.

Ολοσχερής καταστροφή της αντλίας του νέου συντριβανιού στη κεντρική πλατεία του δήμου Αλμυρού, από πέτρες και χώματα που άγνωστοι πέταξαν στο εσωτερικό του. Ζημιές που θα κληθούν να πληρώσουν και πάλι οι κάτοικοι του δήμου, μέσα από τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν, χρήματα που θα μπορούσαν να κατευθυνθούν προς κάλυψη άλλων αναγκών. Το γεγονός «στηλίτευσε» με μια καυστική ανακοίνωση του ο Δήμος Αλμυρού που αναφέρει:

«Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση του σιντριβανιού της Κεντρικής Πλατείας λίγες μόνο μέρες μετά την επαναλειτουργία του και την αισθητική του αναβάθμιση με το παρτέρι περιμετρικά.

Τα λουλούδια ξεριζώθηκαν και πετάχτηκαν μέσα στο συντριβάνι μαζί με δεκάδες πέτρες και χώματα, με αποτέλεσμα να καεί η αντλία που απορρόφησε αυτά τα υλικά.

Ο Δήμος Αλμυρού καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσει μια καλαίσθητη και σύγχρονη πόλη με προμετωπίδα την Κεντρική της Πλατεία.

Αυτή όμως η προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει αν δεν τύχει της στοιχειώδους κατανόησης και συμπαράστασης των δημοτών».

Χωρίς επιτήρηση;

Ο Δήμος Αλμυρού προσθέτει επίσης: «Δεν μπορεί να αφήνονται τα μικρά – ή και μεγαλύτερα- παιδιά, ανεπιτήρητα και χωρίς τη στοιχειώδη γονική μέριμνα και επίβλεψη, να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους στο βωμό μιας κατ’ επίφαση «διασκέδασης» την ώρα που οι συνοδοί τους «χαλαρώνουν» λίγα μόλις μέτρα μακριά, χωρίς να δίνουν την παραμικρή σημασία στις καταστροφές που συντελούνται μπροστά στα μάτια τους.

Ο Δήμος Αλμυρού είναι πρώτα και κύρια οι δημότες του, αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον τόπο τους.

Οι ευθύνες όμως μπορούν να ζητηθούν μόνο από εκείνους που μπορούν να τις αναλάβουν και όχι από ανήλικα, πολύ περισσότερο όταν αυτά συνοδεύονται από ανεύθυνους ενήλικες.

Ο ωχαδερφισμός και η αδιαφορία, είναι ιδιότητες που είμαστε σίγουροι πως δεν αφορούν τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών μας, τους οποίους και καλούμε να παροτρύνουν με το παράδειγμά τους και τους υπόλοιπους, ώστε να επιδεικνύουν το στοιχειώδη σεβασμό στο κοινό δημοτικό περιβάλλον.

Δεν μας αξίζουν αυτές οι εικόνες.

Ας προσπαθήσουμε όλες και όλοι να μην επαναληφθούν».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024