Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός και σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας - Συγκρούσεις οπαδών του Παναθηναϊκού με τα ΜΑΤ

Χαμός και σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας – Συγκρούσεις οπαδών του Παναθηναϊκού με τα ΜΑΤ

Πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν, μετά το συλλαλητήριο, με τις αστυνομικές δυνάμεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών,

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε πριν από λίγη ώρα η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, καθώς πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η κατάσταση ήταν εκρηκτική και ξέφυγε από κάθε έλεγχο καθώς τα επεισόδια ήταν μεγάλης έντασης και τα όσα έγιναν μετέτρεψαν την περιοχή σε κόλαση.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς του «τριφυλλιού» και τις δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν σφοδρές και από την πλευρά των αστυνομικών έγινε χρήση χημικών αλλά και κροτίδων κρότου λάμψης.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις της Αστυνομίας επιστράτευσαν ακόμα και την αύρα που υπήρχε στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με το ειδικά διαμορφωμένο όχημα να ρίχνει νερό για να διαλύσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Τα επεισόδια όπως προαναφέραμε ήταν σοβαρά και η ατμόσφαιρα αποπνικτική μετά τις συγκρούσεις των οπαδών του «τριφυλλιού» με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Προκλήθηκαν φθορές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή, ενώ κάποιοι οπαδοί άναψαν και φωτιές σε κάδους σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε δέκα προσαγωγές.

Η κατάσταση αυτή την ώρα είναι πιο ήρεμη και πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνονται προς το γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς στις οκτώ το βράδυ είναι προγραμματισμένη η έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στην περιοχή γύρω από το γήπεδο των «πράσινων» έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά το σίγουρο είναι πως δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι».

Νωρίτερα είχε προηγηθεί το συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού, εναντίον του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες οπαδοί του «τριφυλλιού».

Sports in

LIVE: Αρνάλντι – Τσιτσιπάς

LIVE: Αρνάλντι – Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρνάλντι – Τσιτσιπάς για τη φάση των «16» του Roland Garros. Τηλεοπτικά από Eurosport 1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024