Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
O Κολέ εξήγησε γιατί δεν κάλεσε τον Μουστάφα Φαλ στην εθνική Γαλλίας

O Κολέ εξήγησε γιατί δεν κάλεσε τον Μουστάφα Φαλ στην εθνική Γαλλίας

Ο Φαλ δεν βρίσκεται στην προεπιλογή της Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Βενσάν Κολέ να εξηγεί γιατί «έκοψε» τον σέντερ του Ολυμπιακού.

O Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε την προεπιλογή των 19 παικτών της εθνικής Γαλλίας, από όπου θα προκύψει και η τελική 12άδα με την οποία οι «τρικολόρ» θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στη λίστα λοιπόν βλέπουμε τον Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού, όχι όμως τον Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τον θηριώδη σέντερ καθώς όπως αποκάλυψε είχε κατασταλάξει από καιρό στην τριάδα των Γκομπέρ, Πουαριέ και Λεσόρ, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Συνεπώς ο Βενσάν Κολέ δεν θα μπορούσε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον σέντερ του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό και αποφάσισε να τον «κόψει» από την αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Οι δηλώσεις του Βενσάν Κολέ:

«Όση αβεβαιότητα είχαμε για τα γκαρντ, άλλη τόση βεβαιότητα είχαμε για τους ψηλούς. Έχουμε κατασταλάξει σε αυτές τις επιλογές εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Μουστάφα Φαλ κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, για άλλη μια φορά, και εδώ αντιμετωπίζουμε το… πρόβλημα του πλούσιου.

Δεν μπορούσαμε να προσθέσουμε και τέταρτο ποστ-παίκτη στο 5 (πίσω από τους Γκομπέρ, Πουαριέ και Λεσόρ, ενώ ο Γουεμπανιάμα εναλλάσσεται μεταξύ 4 και 5) […]. Αν έπαιρνα και τον Μουστάφα Φαλ, δεν θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω. Θα είναι ήδη περίπλοκο να χρησιμοποιηθούν όλοι όσοι έχουν επιλεγεί, οπότε δεν θα ήταν δυνατόν».

inSports

Σοκ στη Μίλγουολ: Έφυγε από την ζωή ο Ματίγια Σάρκιτς σε ηλικία 26 ετών

Θλίψη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έγινε γνωστό πως πέθανε λόγω λοίμωξης ο διεθνής τερματοφύλακας Ματίγια Σάρκιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γουλβς, Μίλγουολ και Στόουκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024