Σάββατο 08 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Amber Valletta: Έκλεισε 25 χρόνια χωρίς αλκοόλ και ουσίες - Το μήνυμά της για τον εθισμό

Amber Valletta: Έκλεισε 25 χρόνια χωρίς αλκοόλ και ουσίες – Το μήνυμά της για τον εθισμό

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτή τη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή» είπε μεταξύ άλλων η 50χρονη σταρ.

Την γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη ταινία “Ηitch”, όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Will Smith και τον Kevin James. Ο λόγος για την Amber Valletta, την διάσημη ηθοποιό και μοντέλο που πριν από λίγες ώρες θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα κατά των εθισμών. Η ίδια άλλωστε γνωρίζει την μάχη αυτή από πρώτο χέρι, αφού από πάρα πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε εθισμένη σε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η Amber Valletta έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τη δική της μάχη και πλέον γιορτάζει 25 χρόνια μακριά από ουσίες. Ο δρόμος σίγουρα δεν ήταν εύκολος, για καλή της τύχη όμως και ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να απεξαρτηθεί.

Όσα είχε δηλώσει για τον εθισμό της

Ο σκοτεινός δρόμος για την Amber Valletta ξεκίνησε σε ηλικία των 8 ετών, όπου παρατήρησε πως με μανία μύριζε βερνίκια νυχιών, μαρκαδόρους, κόλλες και διαρκώς αναζητούσε τέτοιες ουσίες για να “διεγείρει” τον εγκέφαλο της. Η μαριχουάνα δεν άργησε να έρθει στη ζωή της, ενώ μέχρι τα 18 της είχε γνωρίσει την κοκαΐνη και το αλκόολ.

«Σήμερα έρχομαι να σας μιλήσω ως μία εθισμένη γυναίκα», είχε πει η Valletta σε παλιότερη συνέντευξή της. «Η ελπίδα μου είναι πως μέσα από τα λόγια μου κάποιος θα με ακούσει και θα καταφέρει να εμπνευστεί και να περάσει από το σκοτάδι, στο φως», συμπλήρωσε.

«Άπαξ και ταΐσεις αυτό το τέρας, τότε ο διακόπτης αυτός ανοίγει και κρατάει. Από 8 ετών είχα τάση προς τον εθισμό, όπως και η οικογένειά μου, η οποία είχε ιστορικό με εθισμούς στα ναρκωτικά», είχε πει στο παρελθόν.

Στα 25 της λοιπόν, η Amber Valletta πήρε την μεγάλη απόφαση να μείνει μακριά από τους εθισμούς προκειμένου «να ζήσει», όπως δήλωσε.
Πώς πήρε την απόφαση να απεξαρτηθεί
«Στα 22 μου είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία και είχα καταλήξει να χάσω τα πάντα. Τότε μάλιστα, είχα ένα συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων με μια μεγάλη εταιρεία προκειμένου να πρωταγωνιστήσω στην καμπάνια τους. Εμφανίστηκα στη φωτογράφηση πρώτη ημέρα, μεθυσμένη και υπό την εμπείρια ναρκωτικών», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Ο εθισμός σε φτάνει στον πάτο. Πήγα στον θείο μου και κατέρρευσα, ήμουν μεθυσμένη και έψαχνα περισσότερες ουσίες».

Το μήνυμα της πριν από λίγες ημέρες για την απεξάρτηση

Η ηθοποιός γιόρτασε πρόσφατα 25 χρόνια νηφαλιότητας και αυτή η σημαντική ημέρα δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι. Έδωσε λοιπόν το δικό της μήνυμα και δήλωσε ευγνώμων που τα κατάφερε.

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτή τη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Δεν το έκανα μόνη μου, είχα τους φίλους και την οικογένειά μου, οι οποίοι υπήρξαν σοφοί δάσκαλοι, καθοδηγητές γεμάτοι αγάπη, ώμοι που μπορούσα να κλάψω και άνθρωποι που με άκουγαν ουσιαστικά και μου έδειχναν την δύναμη της αγάπης», δήλωσε αρχικά η Amber Valletta.
«Αν υποφέρεις με τον εθισμό, χρειάζεται να ξέρεις πως δεν είσαι υποχρεωμένος να υποφέρει άλλο. Υπάρχει βοήθεια. Κάλεσε στο 988 ή στείλε το μήνυμα σου για να λάβεις την κατάλληλη συναισθηματική υποστήριξη», δήλωσε η ηθοποιός.

Πηγή φωτογραφίας: @ambervalletta / Instagram

Πηγή Grace.gr

inSports

Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα του δεύτερου τελικού: Η αποθέωση του Μπαρτζώκα και το «καυτό» ΣΕΦ (vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (92-86).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 08 Ιουνίου 2024