Σάββατο 25 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η πραγματική stalker από το «Μικρό Ταρανδάκι» εμφανίζεται δημόσια και αποκαλύπτει λεπτομέρειες

Η πραγματική stalker από το «Μικρό Ταρανδάκι» εμφανίζεται δημόσια και αποκαλύπτει λεπτομέρειες

Μεταξύ άλλων η »Μάρθα» λέει πώς γνώρισε πραγματικά τον Ρίτσαρντ Γκαντ- και δεν ήταν με ένα δωρεάν τσάι από την πλευρά του.

Η πραγματική Μάρθα από το «Μικρό Ταρανδάκι» έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για να μιλήσει ενάντια στις υποτιθέμενες ανακρίβειες της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Η 58χρονη Φιόνα Χάρβεϊ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored» και έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το ότι αποτέλεσε την έμπνευση για τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα (τον οποίο υποδύεται η Τζέσικα Γκάνινγκ) στη σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ.

Η Χάρβεϊ είπε στον Πιρς Μόργκαν ότι ποτέ δεν παρακολούθησε τον Γκαντ, 34 ετών, και κατηγόρησε τη σειρά -την οποία δεν έχει δει ακόμα- ότι είναι «εντελώς αναληθής». Ισχυρίστηκε ότι η πρώτη της συνάντηση με τον Γκαντ δεν συνέβη όπως παρουσιάστηκε μεταξύ της Μάρθα και του χαρακτήρα του Γκαντ, του Ντόνι, στη σειρά.

«Είχα την εντύπωση ότι νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό του. Ήθελε να ελέγχει κατά κάποιο τρόπο αυτό το μπαρ. Πολύ, πολύ άναρθρος, πολύ γεμάτος με τον εαυτό του. Δεν έπρεπε ποτέ να μπω σε εκείνο το μπαρ»

Δείτε τη συνέντευξη 

Αυτός της μίλησε πρώτος

Σύμφωνα με την Χάρβεϊ, ο Γκαντ δεν της πρόσφερε ένα φλιτζάνι τσάι αφού μπήκε στην παμπ όπου εργαζόταν όταν συναντήθηκαν.

«Αυτό δεν είναι σωστό», είπε. «Πήγα για ένα γεύμα και μια λεμονάδα και ήμουν πολύ, πολύ πεινασμένη. Είμαι διαβητική, οπότε πεινούσα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια».

Η Χάρβεϊ ισχυρίστηκε ότι ο Γκαντ της μίλησε πρώτος στην παμπ.

«Διέκοψε μια συζήτηση … είπε, “Ω, είσαι Σκωτσέζα”, και ουσιαστικά επιβλήθηκε της συζήτησης», ισχυρίστηκε. «Ξέρετε, μιλούσα με κάποιον. Φάνηκε να έχει εμμονή μαζί μου από εκείνη τη στιγμή και μετά».

Είπε επίσης για τον Γκαντ: «Είχα την εντύπωση ότι νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό του. Ήθελε να ελέγχει κατά κάποιο τρόπο αυτό το μπαρ. Πολύ, πολύ άναρθρος, πολύ γεμάτος με τον εαυτό του. Δεν έπρεπε ποτέ να μπω σε εκείνο το μπαρ».

«Δεν τον είδα στο σπίτι μου. Νομίζω ότι θα ήταν αδύνατο να κοιτάξει μέσα από ένα παράθυρο… Αυτό κατηγορηματικά δεν συνέβη», υποστήριξε

Photo: YouTube

Ανακρίβειες και μυθοπλασίες

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τον Μόργκαν, η Χάρβεϊ ανέφερε πολλές στιγμές από τη σειρά που υποτίθεται ότι δεν εξηγούσαν με ακρίβεια την πραγματική της εμπειρία με τον Γκαντ. Για παράδειγμα, η Χάρβεϊ είπε ότι ποτέ δεν έπιασε τον Γκαντ να κρυφοκοιτάζει από το παράθυρό της, κάτι που συνέβη σε μια σκηνή.

«Δεν τον είδα στο σπίτι μου. Νομίζω ότι θα ήταν αδύνατο να κοιτάξει μέσα από ένα παράθυρο… Αυτό κατηγορηματικά δεν συνέβη», υποστήριξε.

Η Χάρβεϊ επίσης δεν παρενόχλησε τον Γκαντ στέλνοντάς του πάνω από 40.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επικοινωνώντας μαζί του μέσω φωνητικών μηνυμάτων, γραπτών μηνυμάτων, μηνυμάτων στο Facebook και επιστολών, όπως ισχυρίστηκε.

«Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια», δήλωσε η Χάρβεϊ. «Αν κάποιος έστελνε σε κάποιον 41.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάτι τέτοιο, πόσα θα έγραφε την ημέρα; Πολλά».

Το τρέιλερ από το «Μικρό Ταρανδάκι» 

Λιγότερα από 10 μηνύματα

Όταν ο Μόργκαν πίεσε την Χάρβεϊ για το θέμα των μηνυμάτων παρενόχλησης, εκείνη απάντησε: «Δεν νομίζω ότι του έστειλα τίποτα. Όχι, νομίζω ότι μπορεί να ανταλλάξαμε μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αυτό ήταν όλο. Απλά αστεία μηνύματα για πλάκα».

Η Χάρβεϊ υποστήριξε ότι έστειλε στον Γκαντ «λιγότερα από δέκα» μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και «όχι 41.000». Αρνήθηκε επίσης ότι επικοινώνησε με τον Γκαντ μέσω γραπτών μηνυμάτων ή στο Facebook, αν και παραδέχτηκε ότι του έστειλε μηνύματα στο Twitter «περίπου 18 φορές» και του έστειλε ένα γράμμα.

Μια σκηνή από το «Μικρό Ταρανδάκι» έδειχνε τη Μάρθα να παρενοχλεί τον Ντόνι στο κωμικό του σόου, αλλά η Χάρβεϊ είπε ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ στην πραγματική ζωή.

«Γιατί να το κάνω αυτό; Όχι, όχι, όχι. Γενικά δεν πηγαίνω σε κωμικές παραστάσεις», υποστήριξε.

Ενώ το «Μικρό Ταρανδάκι» είναι μια απόλυτη επιτυχία στο Netflix και συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα Emmy, η Χάρβεϊ -η οποία δήλωσε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Γκαντ- δεν έχει δει ακόμα τη σειρά

H Μάρθα της σειράς «Μικρό Ταρανδάκι» / Photo: YouTube

«Το βρίσκω τρομακτικό, μισογυνιστικό»

Επιπλέον, η Χάρβεϊ αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στη φίλη του Γκαντ. Επέμεινε επίσης ότι ποτέ δεν κάθισε για ώρες σε μια στάση λεωφορείου έξω από το διαμέρισμα του Γκαντ μόνη της, δεν επικοινώνησε με τους γονείς του και δεν καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα μηνών για παρενόχληση του Γκαντ.

«Αυτό είναι εντελώς αναληθές. Πολύ, πολύ δυσφημιστικό για μένα, πολύ επιζήμιο για την καριέρα μου», δήλωσε σχετικά με τη σειρά που δείχνει τη Μάρθα να πηγαίνει στη φυλακή στο φινάλε. «Και ήθελα να το αντικρούσω πλήρως σε αυτή τη σειρά. Δεν είμαι stalker. Δεν έχω πάει φυλακή, δεν έχω πάρει ασφαλιστικά μέτρα, απαγορεύσεις. Αυτό είναι εντελώς ανοησία».

Ενώ το «Μικρό Ταρανδάκι» είναι μια απόλυτη επιτυχία στο Netflix και συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα Emmy, η Χάρβεϊ -η οποία δήλωσε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Γκαντ- δεν έχει δει ακόμα τη σειρά.

«Νομίζω ότι θα αρρώσταινα», είπε στον Μόργκαν αφού την ρώτησε αν είναι «περίεργη» για τη σειρά, προσθέτοντας: «Έχει καταλάβει αρκετό μέρος της ζωής μου».

«Το βρίσκω αρκετά αισχρό», είπε η Χάρβεϊ. «Το βρίσκω τρομακτικό, μισογυνιστικό. Κάποιες από τις απειλές θανάτου ήταν πραγματικά τρομερές στο διαδίκτυο. Άνθρωποι μου τηλεφωνούσαν. Ξέρετε, ήταν απολύτως φρικτό. Και δεν είναι πραγματικά το είδος του δράματος που μου αρέσει».

*Το «Μικρό Ταρανδάκι» (Baby Reindeer) προβάλλεται στο Netflix.

*Με στοιχεία από nypost.com

Sports in

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε πέρυσι

Ο Ολυμπιακός εφέτος δεν ήταν η καλύτερη ομάδα του φάιναλ φορ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Μαϊου 2024