Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε για τον αποκλεισμό των Καταλανών, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του δεν ήξερε πως να εκμεταλλευτεί το ταλέντο της.
Οι δηλώσεις του Γουίλι Ερνανγκόμεθ:
«Αμυντικά κάναμε καλή δουλειά, αλλά υπήρχαν στιγμές που κάναμε λάθη στην επίθεση ή παίρναμε σουτ υπό κακές προϋποθέσεις. Υπήρξαν στιγμές που δεν δείχναμε «φρεσκάδα». Είμαστε μια γεμάτη ομάδα, με πολύ ταλέντο. Όμως, δεν ξέραμε πώς να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι ακολουθεί για την ομάδα. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ξεπεράσουμε αυτή την αρνητική εμπειρία. Μαθαίνεις και βρίσκεις κίνητρο για το μέλλον».
Οι… χαιρετούρες πριν το ματς, η αγκαλιά των Αγγελόπουλων και η αποθέωση του κόσμου
Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η ΚΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα της αναμέτρησης από το ταξίδι των Ερυθρόλευκων στη Βαρκελώνη, καθώς και όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ. Φυσικά από τις στιγμές ξεχωρίζουν οι… χειραψίες των παικτών πριν βγουν στο παρκέ, οι αντιδράσεις του πάγκου, η αγκαλιά των αδελφών Αγγελόπουλων και φυσικά η αποθέωση από τους 500 οπαδούς που βρέθηκαν στην Καταλονία για να δουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.