Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αγγελόπουλοι: «Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός – Περήφανοι και δικαιωμένοι»

Αγγελόπουλοι: «Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός – Περήφανοι και δικαιωμένοι»

Όσα δήλωσαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για την πρόκριση στο Final 4.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 63-59 στο Game 5 της Μπαρτσελόνα και πήρε μια θρυλική πρόκριση για το Final Four του Βερολίνου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά.

Μετά τον θρίαμβο των ερυθρόλευκων, οι Πρόεδροι της Πειραιώτικης ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, δήλωσαν πανευτυχής, περήφανοι και δικαιωμένοι για την 3η συνεχόμενη παρουσία σε Final Four. Tέλος, απέφυγαν να απαντήσουν αν θα ήθελαν ελληνικό τελικό με τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Γράφουμε ιστορία με το τρίτο σερί Final Four. Είμαστε περήφανοι και δικαιωμένοι, πάμε για μια μεγάλη μάχη με τη Ρεάλ. Προφανώς δεν έχουμε χορτάσει. Δεν πιστεύω πως μας χρωστά κάτι η ιστορία. Το θέμα είναι να βγούμε με το μαχαίρι στα δόντια και να κερδίσουμε τη Ρεάλ. Σπάσαμε έδρα στο πέμπτο ματς, κάτι που έγινε σήμερα για πρώτη φορά. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει απόλυτα τι έχουμε πετύχει. Η εμπιστοσύνη στον προπονητή είναι δεδομένη. Είχαμε τραυματισμούς, πήραμε τρεις παίκτες και όλοι οι παίκτες πρόσφεραν σε αυτό το ντεμαράζ που κάναμε στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας».

Για το αν θα ήθελε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στον τελικό είπε: «Εγώ θα μείνω στο ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό τη Ρεάλ».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είναι τρομακτικό επίτευγμα, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Είναι μια δικαίωση των προσπαθειών που κάνουμε για τον Ολυμπιακό, μέσα σε αντιξοότητες. Μετά την απόφαση της ζωής μας για το μέχρι τέλους, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος. Είναι κάτι συγκλονιστικό. Σε πέμπτο ματς δεν είχε περάσει καμία ομάδα εκτός έδρας μέχρι σήμερα, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Το αξίζουμε, έχουμε δείξει απίστευτη διάρκεια.

Έφυγαν πολύ σημαντικοί παίκτες, πρώτου επιπέδου, θρύλοι και ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή. Αυτό κάτι δείχνει για τον σύλλογο. Όταν σε δικαιώνουν τα αποτελέσματα είσαι ευτυχισμένος. Είχαμε εμπιστοσύνη στον προπονητή. Ο Ολυμπιακός στις 12 Ιανουαρίου ήταν ένατος, από τότε έχει γίνει μια εκπληκτική αντεπίθεση, έχουμε κερδίσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Είχαμε πίστη, έγιναν κινήσεις και ό,τι απαιτείται για την ομάδα, γίνεται. Έχουμε έναν δικό μας τρόπο, ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Έχουμε πάει σε 9 Final-4 με το νέο σύστημα διεξαγωγής, με τον δικό μας τρόπο».

Για το αν θα ήθελε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στον τελικό είπε: «Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μάς συνεχάρη. Η αντιπαλότητα είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως η τοξικότητα. Όλοι έχετε δει τι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα. Όταν παίζεις ημιτελικό με την περσινή πρωταθλήτρια, δεν μπορείς να μιλάς για τον τελικό».

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024