Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου: «Δεν θα είναι σαν τους προηγούμενους αγώνες»

Παπανικολάου: «Δεν θα είναι σαν τους προηγούμενους αγώνες»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε ενόψει του Game 5 της σειράς των play offs της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα, στο Game 5 της σειράς των play offs της Euroleague, το βράδυ της Τετάρτης (8/5, 22:00).

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ενα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μας. Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Σαφώς η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα πως παίζει στην έδρα της και θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της. Όμως, είπα και μετά το τελευταίο ματς της σειράς, πως αν εμείς παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και δυναμικοί όπως στο προηγούμενο ματς ή όπως έχουμε κάνει στον β’ γύρο σε πολλές έδρες, έχουμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Σαφέστατα δεν θα είναι ένας αγώνας όπως τους προηγούμενους. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν σκληρά. Θα είναι κλειστό παιχνίδι και οι λεπτομέρειες θα είναι εκείνες που θα κρίνουν τον νικητή. Το πλεονέκτημα που έχει η ομάδα που παίζει εντός έδρας πολλές φορές δημιουργεί μια παραπάνω πίεση και ένα πρέπει παραπάνω επειδή παίζεις στο γήπεδό σου.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί η Μπαρτσελόνα. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί, πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μεγαλώσουμε τις πιθανότητές μας».

Sports in

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο το διάλειμμα, ίσως και να τελείωσε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι δεν θα προπονήσει ξανά ομάδα της Premier League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024