Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντοκ Ρίβερς: «Ο Γιάννης έκανε τα πάντα για να παίξει, δεν έχετε ιδέα πόσο προσπάθησε»

Ντοκ Ρίβερς: «Ο Γιάννης έκανε τα πάντα για να παίξει, δεν έχετε ιδέα πόσο προσπάθησε»

Ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, μίλησε για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν με τους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την επιστροφή του στη δράση.

Μπορεί ο Λίλαρντ να αγωνίστηκε, παρά το πρόβλημά του στον αχίλλειο, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε ούτε αυτή τη φορά και οι Μπακς ηττήθηκαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής (3/5) στην Ιντιανάπολις από τους Πέισερς με 120-98 και αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των play offs με 4-2.

Την επομένη μέρα από τον αποκλεισμό, ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, μίλησε για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν με τους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με τον Αντετοκούνμπο που βρισκόταν κοντά στην επιστροφή του στη δράση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν κοντά, ήταν πολύ κοντά. Δεν ξέρω αν θα έπαιζε σε ένα πιθανό Game 7, ειλικρινά δεν το γνωρίζω, ωστόσο η απόφαση θα ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Επίσης, δεν ξέρω αν ο Λίλαρντ έπρεπε να παίξει χθες βράδυ.

Μου αρέσει που πήρε το πράσινο φως, φυσικά, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να τραυματιστεί πιο σοβαρά, όμως είδατε ότι βρήκε ρυθμό προς το τέλος του αγώνα.

Πραγματικά λατρεύω τον τρόπο σκέψης αυτών των δύο παιδιών. Ο Γιάννης έκανε τα πάντα για να παίξει, δεν έχετε ιδέα πόσο προσπάθησε και πόσο δούλεψε για να γυρίσει στο παρκέ. Οι συμπαίκτες του ήταν εδώ και τα είδαν όλα».

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024