Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντεμακιγιάζ: Ο απόλυτος οδηγός για καθαρή και υγιή επιδερμίδα

Ντεμακιγιάζ: Ο απόλυτος οδηγός για καθαρή και υγιή επιδερμίδα

Και αν για κάποιες γυναίκες η διαδικασία είναι ενοχλητική και βαρετή, εντούτοις είναι σημαντική ώστε να έχετε πάντα μια λαμπερή επιδερμίδα χωρίς σμήγμα και σημάδια.

Το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο μέρος κάθε ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας . Μετά από μια κουραστική μέρα, είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας και να αφαιρέσετε κάθε ίχνος μακιγιάζ, επιτρέποντας στο δέρμα σας να αναπνέει και να αναζωογονείται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αλλά με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους ντεμακιγιάζ που διατίθενται στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε το σωστό για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Και αν για κάποιες γυναίκες η διαδικασία είναι ενοχλητική και βαρετή, εντούτοις είναι σημαντική ώστε να έχετε πάντα μια λαμπερή επιδερμίδα χωρίς σμήγμα και σημάδια.

Ένα καλό ντεμακιγιάζ θα πρέπει να έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί αποτελεσματικά όλα τα ίχνη μακιγιάζ και ιδιαίτερα τα προϊόντα μακράς διαρκείας  όπως eyeliners, κραγιόν και αδιάβροχες μάσκαρες, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και αψεγάδιαστο. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη καθαρισμού προσώπου, συμπεριλαμβανομένων μικκυλιακού νερού, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και λαδιού καθαρισμού.

Βήμα βήμα η διαδικασία

Αρχικά κάνουμε ντεμακιγιάζ, ξεκινώντας από τα μάτια, και μετά καθαρίζουμε το πρόσωπο. Προσοχή: Δεν τρίβουμε ποτέ την περιοχή στα μάτια γιατί έτσι προκαλούμε ερεθισμούς και τραυματισμούς.

Μετά το ντεμακιγιάζ των ματιών, έχει σειρά το πρόσωπο. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, για να αφαιρέσετε τους μεγαλύτερους ρύπους χρησιμοποιήστε γαλάκτωμα, λάδι ή βάλσαμο ντεμακιγιάζ που μετατρέπεται σε κρέμα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας ή αμυγδάλου, τα οποία διαλύουν τέλεια όλες τις ακαθαρσίες.

Τα πιο λιπαρά δέρματα ωφελούνται περισσότερο με τη χρήση τζελ ντεμακιγιάζ. δοκιμάστε το Gel Καθαρισμού για Πρόσωπο & Μάτια Apivita Black Detox Cleansing Jelly με Ενεργό Άνθρακα & Πρόπολη  που καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο και μάτια χωρίς να ερεθίζει. Μαγνητίζει μακιγιάζ και ρύπους με ενεργό άνθρακα και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες Αποτοξινώνει με ενεργό άνθρακα και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης Αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια, καθαρή και άνετη με πανθενόλη Αναζωογονεί, με το εκλεπτυσμένο άρωμα μελιού, ανθών πορτοκαλιάς και λευκών λουλουδιών

Στην περίπτωση που θέλουμε να αποφύγουμε αυτή τη διαδικασία, επιλέγουμε ένα καθαριστικό 3 σε 1 (κάνει ντεμακιγιάζ, καθαρίζει και τονώνει).

Ιδανικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό καθαρισμού που δεν περιέχουν σαπούνι, οινόπνευμα και χρωστικές. Το Micellar Water Apivita για Πρόσωπο & Μάτια με Τριαντάφυλλο & Μέλι αφαιρεί τέλεια ρύπους και μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια και καταπραΰνει από τους ερεθισμούς.

Μια πολύ καλή επιλογή επίσης είναι και το Micellar Water Ντεμακιγιάζ Lierac, όπου έχει στο επίκεντρο της σύνθεσής του, το θαλάσσιο πρεβιοτικό σύμπλεγμα διατηρεί και ενισχύει το μικροβιόκοσμο του δέρματος.

Καλό θα ήταν αρκετά συχνά να κάνετε απολέπιση προσώπου καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην τελετουργία του καθαρισμού της επιδερμίδας γιατί με αυτόν τον τρόπο αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.

Μπορείτε να επιλέξετε είτε τα κατάλληλα για εσάς scub είτε απολεπιστικά σαπούνια. Μια πολύ καλή επιλογή είναι το απολεπιστικό σαπούνι προσώπου Nivea Naturally Clean Green Tree το πρώτο scrub προσώπου σε μορφή μπάρας χωρίς καθόλου πλαστικό, με πιστοποιημένη φυσική σύνθεση και 99% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Το Scrub Προσώπου Apivita για Λιπαρές Επιδερμίδες  προσφέρει βαθιά απολέπιση και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδανικό για ανθεκτικές, λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες.

Οι κόκκοι ελιάς και το σαλικυλικό οξύ καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους ενώ απολεπίζουν την επιδερμίδα, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και ρύπους από την επιφάνειά τους. Τα έλαια σταφυλιού και βερίκοκου χαρίζουν λάμψη και προστασία από την οξείδωση. Η βιταμίνη Ε και το πράσινο τσάι αναζωογονούν και ανανεώνουν την επιδερμίδα. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο Λεβάντα έχει καταπραϋντική και μαλακτική δράση.

Αλλά και το Scrub Προσώπου Natura Siberica Anti Ox Wild Blueberry, εμπλουτισμένο με ισχυρά φυτά της Σιβηρίας βοηθούν στην επανόρθωση του δέρματος, στην ανακούφιση από τον ερεθισμούς και τις φλεγμονές, ενυδατώνουν βαθιά και απαλύνουν το δέρμα.

Αυτό το μαρμελαδένιο scrub είναι θαυμάσια θεραπεία για το δέρμα. Καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή.

Ολα τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

Ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024