Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πολυτελή προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης σε τιμές-έκπληξη

Πολυτελή προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης σε τιμές-έκπληξη

Η Black Friday μας δίνει την κατάλληλη ευκαιρία για να μας... «καλομάθουμε» και να επενδύσουμε στο self-care!

Η αυτοφροντίδα, γνωστή και ως self-care είναι απαραίτητη για να νιώθουμε και να είμαστε καλά. Για τον καθένα είναι διαφορετική και μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε που θα σας βοηθήσει να διατηρηθείτε σωματικά, ψυχικά και πνευματικά υγιείς. Είτε πρόκειται για νέα προϊόντα ομορφιάς για την skincare ρουτίνα σας είτε για ένα νέο ημερολόγιο για να κάνετε journaling, η Black Friday μας βοηθά να επενδύσουμε σε όλα μας ευχαριστούν σε προνομιακές τιμές.

Για να ανανεωθείτε δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές. Αρκεί να δοκιμάσετε ένα νέο άρωμα, που μπορείτε να φοράτε καθημερινά για να ξεκινάτε κάθε πρωί φρέσκια. Βάλτε το στην τσάντα σας για να μπορείτε να βάζετε όποτε χρειάζεστε μια ευχάριστη νότα μέσα στην μέρα σας.

Σας προτείνουμε:

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Αποδράστε σε μια φανταστική χώρα γεμάτη χαρά με το Gucci Flora Gorgeous Gardenia. Εξελισσόμενο σε ένα νέο, απολαυστικό Eau de Parfum, λουλουδάτο και διακριτικά γλυκό, επαναλανσάρεται με μία νέα καμπάνια. Σε έναν κόσμο φαντασίας, γεμάτο λουλούδια και χνουδωτά, απαλά ζωάκια, το νέο άρωμα του οίκου Gucci, πρωταγωνιστεί ως η τέλεια έκφραση της χαράς, ένα signature λουλουδάτο άρωμα για όλα τα ελεύθερα πνεύματα.

Με χαρούμενη floral υπογραφή, το άρωμα περιστρέφεται γύρω από τη Γαρδένια, ένα λουλούδι ανέκαθεν θαυμαστό για το μεγαλείο του, το οποίο λέγεται πως πρωταγωνιστούσε σε ελιξίρια και μαγικά φίλτρα. Με έμπνευση από αυτό τον θρύλο και τη μυστική δύναμη του λουλουδιού, η υπέροχη Λευκή Γαρδένια συνδυάζεται με ηλιόλουστο Absolute από Γιασεμί Grandiflorum.

Versace Bright Crystal

Το Bright Crystal είναι το κατ’ εξοχήν κλασσικό γυναικείο άρωμα. Άμεσα εμπνευσμένο από την υψηλή κοσμηματοποιία του οίκου Versace, αναδίδει ένα γλυκό άρωμα με λουλουδάτες και φρουτώδεις, σχεδόν κρυστάλλινες πινελιές, που αναγγέλλει ένα ζωντανό ίχνος μόσχου και μαονιού.Το μπουκάλι διαθέτει ένα πώμα με άπειρες έδρες, σαν προσφορά στην κομψότητα.

Υδάτινο φλοράλ, ρόδι, yuzu, μανόλια, λωτός, κόκκινα ξύλα. Οι νότες καρδιάς εντείνονται από την κομψότητα της παιώνιας σε συνδυασμό με τη μανόλια και τα άνθη λωτού. Οι νότες βάσης χαρακτηρίζονται από έντονο αισθησιασμό, χάρις στο πολύτιμο κεχριμπάρι ,το μαόνι και το ζωηρό musk.

Διαφορετικά μπορείτε να ανανεώσετε το look σας, δοκιμάζοντας νέα χτενίσματα. Πριν χρησιμοποιήσετε όμως την συσκευή περιποίησης μαλλιών, ειδικά όταν πρόκειται για θερμό styling, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε θερμοπροστασία για να προστατεύετε τα μαλλιά σας από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Σας προτείνουμε:

Επαγγελματική Πρέσα Μαλλιών Empress

Επαγγελματική Πρέσα Μαλλιών Empress διαθέτει ψηφιακή οθόνη, κεραμικές πλάκες τουρμαλίνης αλλά και 15 διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας, που κυμαίνονται από 160°C ως 230°C για να ισιώνετε εύκολα τα μαλλιά σας.

Ο εργονομικός της σχεδιασμός και το περιστρεφόμενο καλώδιο την καθιστά ιδανική για επαγγελματικό αποτέλεσμα και στο σπίτι.

Ηλεκτρική Βούρτσα με Αέρα για Ίσιωμα & Μπούκλες

Η συγκεκριμένη ηλεκτρική βούρτσα μαλλιών στεγνώνει και παράλληλα βοηθά στο χτένισμα των μαλλιών σε ελάχιστο χρόνο. Ο εργονομικός σχεδιασμός της με περιστρεφόμενο καλώδιο τροφοδοσίας προσφέρει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων κατά το χτένισμα.

Διαθέτει διαφορετικά εξαρτήματα για να πετυχαίνετε κάθε φορά το τέλειο αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για μπούκλες είτε πρόκειται για ίσιωμα.

Θα τα βρείτε όλα και ακόμα περισσότερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε γυναικεία αρώματα και συσκευή περιποίησης μαλλιών ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλες σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι η Black Friday στο SHOPFLIX.GR γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας και τις καλύτερες τιμές με δυνατές προσφορές, αλλά και ένα επιπλέον όφελος για όλους: 5€ δωροκάρτα με κάθε αγορά!

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024