Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στη Euroleague: Κορυφαίος διαιτητής «πιάστηκε» να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου!

Χαμός στη Euroleague: Κορυφαίος διαιτητής «πιάστηκε» να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου!

Απίστευτο περιστατικό στο Βελιγράδι, με τον Σλοβένο ρέφερι της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, να «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια από κατάστημα στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα».

Χαμός στη Euroleague, με κορυφαίο διαιτητή να «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια από κατάστημα στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου «Νίκολα Τέσλα». Όπως αναφέρει η «republika.rs», το περιστατικό συνέβη τον προηγούμενο Δεκέμβριο, με τον Σλοβένο διαιτητή, Ματέι Μπολτάουζερ, ο οποίος μάλιστα είναι ένας από τους πιο έμπειρους ρέφερι της Euroleague, να «πιάνεται» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια αξίας 221 ευρώ.

Σάλος μετά το δημοσίευμα σέρβικης ιστοσελίδας, με τον Σλοβένο ρέφερι πάντως να δηλώνει άγνοια.

Ο Ματέι Μπολτάουζερ είχε βρεθεί εκείνο το διάστημα στο Βελιγράδι για τις ανάγκες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς είχε οριστεί ως ένα από τους τρεις διαιτητές που είχαν «σφυρίξει» την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Ο έμπειρος διαιτητής μάλιστα συνελήφθη από τις αρχές, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές της Σερβίας, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 30.000 δηναρίων ήτοι 256 ευρώ (σ.σ με σημερινή ισοτιμία).

«Δεν ξέρω τίποτα…»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σέρβικη ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο διαιτητή, ο οποίος, όμως, δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ματέι Μπολτάουζερ.

Μετά τη δημοσίευση του περιστατικού, πάντως, η φωτογραφία του Σλοβένου ρέφερι από το κατάστημα στο «Νίκολα Τέσλα» κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον έμπειρο διαιτητή να φαίνεται ξεκάθαρα στο πλάνο που έχει τραβηχτεί στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024