Η… κόντρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζεται. Μετά τα έντονα παράπονα των Πράσινων για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι τεταμένες, με τον Λορέντζο Μπράουν να μιλά σε ισραηλινά μέσα και να αφήνει αιχμές για το «τριφύλλι».
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε ότι η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού ήταν δειλή μετά το πρώτο παιχνίδι, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να επικεντρωθούν στο να παίξουν μπάσκετ, και όχι με το σφύριζαν οι διαιτητές, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πάρει μέρος σε όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στα σόσιαλ μίντια.
Η τοποθέτηση του Λορέντζο Μπράουν και οι αιχμές
«Δεν ξέρω τι να πω. Ούτε παίζω, ούτε συμμετέχω σε τέτοια παιχνίδια. Δεν ξέρω πως να εξηγήσω τη συμπεριφορά τους, ήταν δειλοί. Το να παραπονιέσαι για ένα παιχνίδι και το τι σφυρίζουν οι διαιτητές δεν είναι μπάσκετ. Προετοιμάσου σωστά για τον αγώνα, αν νικήσεις νίκησες, αν χάσεις έχασες, απλά επικεντρώσου στο να παίξεις μπάσκετ. Δεν συμμετέχω σε όλα αυτά που γίνονται στα σόσιαλ μίντια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λορέντζο Μπράουν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: ΠΑΟΚ – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μπέτις για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3 HD.
LIVE: Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.