Ραντεβού με την ιστορία έχει η Κ19 του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (19:00) την αντίστοιχη της Μίλαν στον μεγάλο τελικό του UEFA Youth League.
Στο μεταξύ έγιναν γνωστές και οι συνθέσεις των δύο ομάδων, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, που επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας, να επιλέγει τους έντεκα που θα κυνηγήσουν το όνειρο.
Οι Ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα απέναντι στην πανίσχυρη Μίλαν για να κατακτήσουν το Youth League.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός ξεκινά με τον Σίνα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Κ. Κωστούλα, Κουτσίδη, Πρεκατέ. Στο κέντρο θα είναι οι Κουτσογούλας, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, ενώ την επιθετική τριπλέτα αποτελούν οι Παπακανέλος, Πνευμονίδης, Χ. Κωστούλας.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πιο σκληρός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σε σχέση με τον περσινό ημιτελικό στο Άμπου Ντάμπι.