Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά: Το σχέδιο της ΝΔ είναι ακρίβεια, παραβιάσεις κράτους δικαίου, προνόμια για λίγους

Νέα Αριστερά: Το σχέδιο της ΝΔ είναι ακρίβεια, παραβιάσεις κράτους δικαίου, προνόμια για λίγους

Η Νέα Αριστερά σημειώνει ότι «η ήττα της Νέας Δημοκρατίας είναι η προϋπόθεση για την αλλαγή του πολιτικού χάρτη»

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Άγιο Δημήτριο, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, σχολίασε δηκτικά η Νέα Αριστερά.

«Ο πρωθυπουργός σήμερα στην επίσκεψή του στον Άγιο Δημήτριο ισχυρίστηκε ότι η Νεα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα με σχέδιο για το μέλλον της χώρας. Μετά από πέντε χρόνια, ξέρουμε ποιο είναι αυτό», αναφέρει η Νέα Αριστερά.

Και τονίζει χρακτηριστικά: «Ακρίβεια, παραβιάσεις κράτους δικαίου και χαμένος χρόνος με προνόμια για λίγους αντί για τις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη η χώρα».

Η Νέα Αριστερά σημειώνει ότι «η ήττα της Νέας Δημοκρατίας είναι η προϋπόθεση για την αλλαγή του πολιτικού χάρτη. Με την Αριστερά πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και τις κοινωνικές διεκδικήσεις στην πρώτη γραμμή».

Τι είπε ο Μητσοτάκης;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε, για μία ακόμη φορά, πως οι ευρωεκλογές είναι «εθνική κάλπη» και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να παραμείνει η Νέα Δημοκρατία πολιτικά κυρίαρχη το βράδυ της 9ης Ιουνίου.

Έθεσε, μάλιστα, εκ νέου το δίλημμα «ποιος μπορεί να διεκδικήσει στην Ευρώπη περισσότερα για την Ελλάδα;», επικαλούμενος επιτεύγματα της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο μεταναστευτικό.

«Δεν υπάρχει άλλη πρόταση διακυβέρνησης σήμερα. Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης. Αυτό δεν συνιστά πρόταση διακυβέρνησης, φίλες και φίλοι. Εμείς μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα, οι άλλοι ασχολούνται με τα δικά τους εσωτερικά ζητήματα», υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024