Ο Ολυμπιακός έγραψε Iστορία και για πρώτη φορά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης καθώς απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι με 2-3 (1-0 η κανονική διάρκεια) και έδωσε ραντεβού στους 4 με την Άστον Βίλα στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό του Conference League.
Με γυρισμένη πλάτη ο Μεντιλίμπαρ στη διαδικασία των πέναλτι
Η τουρκική ομάδα επικράτησε 1-0 στην κανονική διάρκεια με το γκολ του Καχβετσί (11′ / 3-3 συνολικό σκορ), ενώ το σκορ δεν άλλαξε και στην παράταση, με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στα πέναλτι, χάρη στις μεγάλες αποκρούσεις του Χανιώτη τερματοφύλακα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε τόσο μεγάλη αγωνία που γύρισε την πλάτη του για να μη βλέπει τη διαδικασία των πέναλτι.
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:
Η διαδικασία των πέναλτι:
0-1: Ελ Κααμπί 0-1: Ο Τζολάκης απέκρουσε το πέναλτι του Τάντιτς 0-1: Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Ελ Αραμπί 1-1: Μπατσουαγί 1-2: Όρτα 1-2: Ο Τζολάκης απέκρουσε το πέναλτι του Ουντέρ. 1-3: Μασούρας 2-3: Τζικού2-3: Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Ροντινέι 2-3: Ο Τζολάκης απέκρουσε το πέναλτι του Μπονούτσι
Με 4-2-3-1 και φουλ επιθετικό σχήμα παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Τζολάκης στην εστία και οι Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Έσε και Τσικίνιο το δίδυμο στον άξονα, με τον Γιόβετιτς σε ρόλο δεκαριού, τους Ποντένσε-Φορτούνη στα φτερά και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Ο Στεφάν Λανουά είχε καλά λόγια να πει σε κάποιους διαιτητές, όμως σε άλλους έκανε και παρατηρήσεις. Ολα όσα έγιναν, με κλειστές πόρτες, στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League