Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, καλείται να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα σε μια «καυτή» έδρα, έχοντας όμως την εμπειρία και την ποιότητα για να τα καταφέρει.
Και σε αυτή την προσπάθεια, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με την κλασική του εμφάνιση. Την ερυθρόλευκη ριγωτή, την οποία φόρεσε και στο πρώτο παιχνίδι, ελπίζοντας πως θα πάρει το «εισιτήριο» για τους «4» του θεσμού.
«Ήρθαμε να αγωνιστούμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Σαφώς εάν το ματς είχε τελειώσει με 3-0 η δουλειά μας θα ήταν πιο εύκολη. Ωστόσο, και μετά το υπέρ μας 3-2, ήρθαμε εδώ για να κυριαρχήσουμε και να νικήσουμε. Γνωρίζουν την ποιότητα που έχουμε, το αποδείξαμε άλλωστε με τον τρόπο που αποκλείσαμε τη Μακάμπι», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος και Κουτσίδης.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, ο οποίος ήταν διαιτητής στον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, αλλά και στο πρόσφατο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (2-2).
Δημοσιογράφο του ESPN αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει ένα trade από το οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μετακομίσει από τους Μπακς στους Λέικερς.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.