Ο Πασχάλης θυμάται πώς δημιούργησε το τραγούδι «Ο τρόπος»
Ο τραγουδιστής σε μια αναδρομή στο παρελθόν.
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε τον τραγουδιστή Πασχάλη και περιέγραψε άγνωστες ιστορίες πίσω από την επιτυχία του τραγουδιού «Ο τρόπος».
Η έμπνευση
«Μου ήρθε επιφοίτηση και έγραψα το τραγούδι ”Ο τρόπος”. Έγραψα πρώτα τη μουσική και μετά το στίχο», αποκάλυψε.
Και συνέχισε λέγοντας: «Την πρώτη φορά που παίξαμε το τραγούδι ”Ο τρόπος” μας ζήτησαν να το παίξουμε 16 φορές το ίδιο βραδύ, άρεσε πολύ». Κι όπως σημείωσε ο ίδιος «άλλαξε την ιστορία της μοντέρνας ελληνικής μουσικής της ελληνικής pop».
«Η Μαρινέλλα έκανε φωνητικά στον τρόπο αλλά στο τέλος βγάλαμε τη φωνή της γιατί δεν ήταν στο συγκρότημα. Αν αφήναμε την φωνή της Μαρινέλλας στο τραγούδι μπορεί να πουλούσε πάνω από 300.000 δίσκους», δήλωσε ο Πασχάλης.
Το τραγούδι «Ο τρόπος» ξεπέρασε στις πωλήσεις τα 150.000 δισκάκια κι αυτό ήταν για εκείνη την εποχή σπουδαίο γεγονός.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)


