Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Pearl Davis: Η «αντιφεμινίστρια» YouTuber σεξουαλικοποιεί ανήλικα κορίτσια και προκαλεί οργή

Pearl Davis: Η «αντιφεμινίστρια» YouTuber σεξουαλικοποιεί ανήλικα κορίτσια και προκαλεί οργή

«Οι 16χρονες γκόμενες είναι πιο σέξι από τις 26χρονες γκόμενες», έγραψε η Davis στο Twitter - Μέχρι και οι σεξιστές οπαδοί της τάχθηκαν εναντίον της.

Η αντι-φεμινίστρια YouTuber Pearl διέγραψε ένα tweet που αποκαλούσε τα 16χρονα κορίτσια «πιο σέξι» από τις 26χρονες, αφού ακόμη και οι θαυμαστές της διαμαρτυρήθηκαν γι’ αυτό.

Μερικά από τα βίντεο της περιλάμβαναν το επιχείρημα ότι η γυναίκα φταίει αν ο άνδρας σύντροφός της απατά, ότι οι άνδρες θα πρέπει να μπορούν να χτυπούν τις γυναίκες και ότι οι γυναίκες δεν αξίζουν έναν άνδρα «που βγάζει εξαψήφιο ποσό» αν είναι παχύσαρκες

Η αντιφεμινίστρια δημιουργός Pearl Davis διέγραψε ένα tweet στο οποίο έλεγε ότι τα 16χρονα κορίτσια είναι «πιο σέξι» από τις 26χρονες γυναίκες, αφού δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες.

Η Davis, η οποία έχει 1,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, έγινε διάσημη φέτος όταν ο Άντριου Τέιτ φυλακίστηκε στη Ρουμανία, συγκεντρώνοντας οπαδούς με περιεχόμενο παρόμοιο με το δικό του που υπερασπιζόταν αυτό που η ίδια αποκάλεσε αρσενική αντίληψη.

«Οι γυναίκες δεν πρέπει να ψηφίζουν»

Μερικά από τα βίντεο της περιλάμβαναν το επιχείρημα ότι η γυναίκα φταίει αν ο άνδρας σύντροφός της απατά, ότι οι άνδρες θα πρέπει να μπορούν να χτυπούν τις γυναίκες και ότι οι γυναίκες δεν αξίζουν έναν άνδρα «που βγάζει εξαψήφιο ποσό» αν είναι παχύσαρκες.

«Οι 16χρονες γκόμενες είναι πιο σέξι από τις 26χρονες γκόμενες», έγραψε η Davis στο Twitter την Τετάρτη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Το διέγραψε αφού οι επικριτές και οι θαυμαστές της το αποδοκίμασαν. Η ίδια δήλωσε ότι το έκανε επειδή «οι άνθρωποι έβαζαν λόγια στο στόμα μου».

«Θεέ μου, Pearl, σταμάτα το αυτό για όνομα του Θεού, τι περίεργο πράγμα αυτό που είπες», έγραψε ένα άτομο στο Twitter ως απάντηση. «Όχι δεν είναι, αν ένας 26χρονος άντρας βρίσκει 16χρονες «καυτές» τότε υπάρχει θέμα με αυτόν».

«Είναι αληθινό αυτό;», ρώτησε η Josie Glabach, περισσότερο γνωστή ως «The Redheaded Libertarian», μαζί με ένα screenshot της ανάρτησης της Pearl.

Η Glabach έχει εκφράσει στο παρελθόν απόψεις παρόμοιες με της Davis, υποστηρίζοντας ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ψηφίζουν επειδή είναι «συναισθηματικές» και «τραυματισμένες».

Η Davis μοιράστηκε πρόσφατα παρόμοιες απόψεις σε ένα podcast, λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου, επειδή οι άνδρες μπορούν να επιστρατευτούν για να πολεμήσουν στον αμερικανικό στρατό, ενώ οι γυναίκες όχι.

*Με πλήροφορίες από Business Insider | Κεντρική φωτογραφία θέματος: YouTube

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024