Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O κωμικός Matt Rife μετά τα «αστεία» για την έμφυλη βία, επιτίθεται σε ένα εξάχρονο παιδί

O κωμικός Matt Rife μετά τα «αστεία» για την έμφυλη βία, επιτίθεται σε ένα εξάχρονο παιδί

«Η μαμά σου, σου αγοράζει δώρα με τα χρήματα που βγάζει από το OnlyFans» έγραψε ο Matt Rife σε ένα παιδί έξι χρονών.

Ο κωμικός Matt Rife αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά αρνητικές αντιδράσεις για το σχόλιο που έκανε σε βίντεο που απεικονίζει την αντίδραση ενός εξάχρονου παιδιού στο πρόσφατο αφιέρωμα του στο Netflix, Matt Rife: Rife: Natural Selection.

Η μητέρα του παιδιού, η χρήστης του TikTok Bunny Hedaya, απευθυνόμενη στον Rife, κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο από το σχόλιο που έχει πλέον διαγραφεί. «Ο Matt Rife αποφάσισε να ξεκινήσει διαμάχη με το εξάχρονο παιδί μου στο διαδίκτυο», υποστήριξε σε πρόσφατη ανάρτηση.

«Μαντεύεις γιατί, Ματ; Είμαι αρκετά ενδιαφέρουσα από μόνη μου»

Ο γιος της είχε ανεβάσει ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να αντιδρά σε ένα από τα αστεία που έκανε ο Rife στο νέο του stand-up special στο Netflix, στο οποίο διόρθωνε τον ισχυρισμό του Rife ότι «ο Δίας έχει δακτύλιο».

Ένα στιγμιότυπο οθόνης στο βίντεο της Hedaya αποδείκνυε ότι ο Rife είχε σχολιάσει ως απάντηση: «Ο Δίας έχει επίσης [έναν] δακτύλιο. Ω!… και ο Άγιος Βασίλης δεν είναι πραγματικός. Η μαμά σου, σου αγοράζει δώρα με τα χρήματα που βγάζει από το OnlyFans. Καλή τύχη».

«Μαλώνει με ένα εξάχρονο παιδί»

Η Hedaya αντεπιτέθηκε στον κωμικό και κατηγόρησε τον Rife ότι «μαλώνει με ένα εξάχρονο παιδί» για «ένα ανέμελο βίντεο». Η απάντηση της έχει φτάσει πλέον τις 11,6 εκατομμύρια προβολές και τα 1,7 εκατομμύρια likes στο TikTok από την ώρα της δημοσίευσης.

Πρόσφατα δέχτηκε πυρά επειδή έκανε «αστεία» για την ενδοοικογενειακή βία στο stand-up ειδικό αφιέρωμα του Netflix

«Δεν είμαι ο τύπος του influencer που συνήθως μιλάει για άλλους ανθρώπους ή άλλα πράγματα για προβολές. Επικεντρώνω το περιεχόμενo μου μόνο σε μένα», δήλωσε η Hedaya στο TikTok της. «Μαντεύεις γιατί, Ματ; Είμαι αρκετά ενδιαφέρουσα από μόνη μου».

Αφού είδαν το βίντεο της Hedaya, οι σχολιαστές εξοργίστηκαν με την απάντηση του Rife στον γιο της και το είδαν ως έναν ακόμη λόγο για να επικρίνουν τον αμφιλεγόμενο κωμικό.

«Παλιά πίστευα ότι ο Matt Rife ήταν αστείος, αλλά αφού είδα τον τρόπο που μίλησε σε ένα 6χρονο παιδί που είναι δημιουργός περιεχομένου… είμαι πραγματικά απογοητευμένος», έγραψε ένας θαυμαστής στο X. Ένας άλλος έγραψε, «Είναι τόσο αποτυχημένος omg».

@bunnyhedaya Matt Rife started a fight with the wrong 6 year old. Buckle in. #bunny #bunnyhedaya #mommabear ♬ original sound – BUNNY 🐰

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κωμικός αντιμετωπίζει αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Πρόσφατα δέχτηκε πυρά επειδή έκανε «αστεία» για την ενδοοικογενειακή βία στο stand-up ειδικό αφιέρωμα του Netflix και κατακρίθηκε επειδή άγγιξε ανάρμοστα τη Zendaya σε τηλεοπτική εμφάνιση το 2015.

Ο Rife δεν έχει απαντήσει ακόμη δημοσίως.

*Με πληροφορίες από decider | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram | Matt Rife

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024