Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
TikToker δηλώνει ότι μαθαίνει στην κόρη της ότι «είναι αποδεκτό να υπηρετείς έναν άνδρα»

TikToker δηλώνει ότι μαθαίνει στην κόρη της ότι «είναι αποδεκτό να υπηρετείς έναν άνδρα»

Influencer από την Αυστραλία όχι μόνο μαθαίνει στην κόρη της ότι «είναι αποδεκτό να εξαρτάσαι από έναν άνδρα» αλλά ασκεί κριτική και στις σύγχρονες γυναίκες.

Η γεμάτη «περηφάνια» μητέρα που μένει στο σπίτι και αυτοαποκαλείται «tradwife» – η συντομογραφία της «παραδοσιακής συζύγου» που ακολουθεί το παρωχημένο μοντέλο της πυρηνικής οικογένειας – δήλωσε ότι θα μάθει στην κόρη της ότι είναι «απολύτως αποδεκτό να εξαρτάσαι από έναν άνδρα».

Η αμφιλεγόμενη στάση της, η οποία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις αρχές του έτους, έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με εκείνη της σύγχρονης γυναίκας.

Η γυναίκα από την Αυστραλία – έχει μοιραστεί τη διαδρομή της από μια «ανεξάρτητη γυναίκα με στόχο την καριέρα» σε μια «νοικοκυρά που ψήνει προζύμι» και πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να «τρέχουν μακριά» από το πρότυπο της παραδοσιακής νοικοκυράς

Η Dinis, η οποία διαθέτει περισσότερους από 46.000 ακόλουθους, εντάσσεται στο ολοένα και ευρύτερο κίνημα της «tradwife», το οποίο κέρδισε γρήγορα έδαφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας 282 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

@jasminedinis2 In a world full of women teaching their children that their only goal is to go to university, get a good job and make money, I’m teaching my little girl to live a slow life, to be a biblical women that wants a husband & a beautiful family that she can serve daily. That joy comes from God & family, not from a career 🕊️🤍 #homesteading #tradwife #motherhood #foryoupage #stayathomemom #conservative ♬ original sound – Jasmine Dinis

«Tο να είναι νοικοκυρά είναι η νούμερο ένα καριέρα για την οποία πρέπει να πασχίσει»

Στο πρόσφατο βίντεο, η Dinis καταγγέλλει τον προοδευτικό τρόπο ζωής των γυναικών που είναι επικεντρωμένες στην καριέρα, λέγοντας ότι η «χαρά» στη ζωή μπορεί να βρεθεί στη θρησκεία και την οικογένεια, όχι σε μια δουλειά.

«Σε έναν κόσμο γεμάτο γυναίκες που διδάσκουν στα παιδιά τους ότι ο μόνος τους στόχος είναι να πάνε στο πανεπιστήμιο, να πιάσουν μια καλή δουλειά και να βγάλουν χρήματα, εγώ διδάσκω στο κοριτσάκι μου να ζει μια απλή ζωή, να είναι μια βιβλική γυναίκα που θέλει έναν σύζυγο & μια όμορφη οικογένεια που θα μπορεί να υπηρετεί καθημερινά», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε 1,4 εκατομμύρια προβολές και έναν κυκεώνα από αντιρρήσεις στα σχόλια.

Η γυναίκα από την Αυστραλία – έχει μοιραστεί τη διαδρομή της από μια «ανεξάρτητη γυναίκα με στόχο την καριέρα» σε μια «νοικοκυρά που ψήνει προζύμι» και πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να «τρέχουν μακριά» από το πρότυπο της παραδοσιακής νοικοκυράς.

Εκτός από μια ζωή υπακοής σε έναν σύζυγο, η Dinis διδάσκει επίσης στην κόρη της ότι «το να είναι νοικοκυρά είναι η νούμερο ένα καριέρα για την οποία πρέπει να πασχίσει», έγραψε μαζί με το βίντεο.

@jasminedinis2 The comments section is a very entertaining place for gals like me 🤭 #fyp #tradwife ##foryoupage##crunchymom##housewife##trafitionalwife ♬ original sound – Jasmine Dinis

Οι έκπληκτοι χρήστες εξέφρασαν τη διαφωνία και τον αποτροπιασμό τους στα σχόλια, δηλώνοντας την ανακούφιση τους που οι δικές τους μητέρες τους δίδαξαν «το ακριβώς αντίθετο».

«Είμαι τόσο χαρούμενη που η μητέρα μου με έμαθε να ακολουθώ τα δικά μου όνειρα και όχι τα δικά της», έγραψε μια χρήστης στο TikTok.

*Mε πληροφορίες από: Nypost | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Jasmine Dinis | TikTok

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024