Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει το αντίο από τη Μιμή Ντενίση στον Γιάννη Φέρτη

Συγκλονίζει το αντίο από τη Μιμή Ντενίση στον Γιάννη Φέρτη

Η Μιμή Ντενίση αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα τον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξε μαζί στη ζωή για δέκα χρόνια.

Σε ηλικία 86 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Φέρτης μετά από μια μακρά καριέρα στο θεατρικό σανίδι, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η είδηση του θανάτου του την Κυριακή βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους οικείους του και τους θαυμαστές του.

Zήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα και δημιουργία

Ο Γιάννης Φέρτης είχε παντρευτεί τρεις φορές και ο δεύτερος γάμος του ήταν με την Μιμή Ντενίση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Συμβολαιογράφος» και το 1981 παντρεύτηκαν, ενώ χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα, το 1988.

«Δεν σ’ αποχαιρετώ, θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου»

Η Μιμή Ντενίση με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φέρτη, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για 10 χρόνια.

«Ήταν αυτός που μ έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ό,τι έγινα. !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα κ δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν σ’ αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου !! Όπως κ όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα. Αγαπημένε μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024